ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Πέμπτη στον ανακριτή, ο οδηγός της νταλίκας, που σκόρπισε το θάνατο στην Εγνατία Οδό – Δεν μπορεί, να πήγαινε χωρίς φρένα για 23χλμ, λέει ο εμπειρογνώμονας.

 

Resizer (1).jpg

Ενώπιον του ανακριτή, θα απολογηθεί την Πέμπτη  ο 39χρονος οδηγός της νταλίκας που σκόρπισε το θάνατο στην Εγνατία το πρωί της Κυριακής.

Την Πέμπτη απολογείται ο οδηγός της φονικής νταλίκας που σκότωσε 5 ανθρώπους στην Εγνατία

Εντωμεταξύ όπως μετέδωσε η ΝΕΡΙΤ, ο εμπειρογνώμονας, Νίκος Κακαμούκας, αναφέρει ότι δεν υπάρχει περίπτωση το πρόβλημα με τα φρένα να δημιουργήθηκε αμέσως μετά τα διόδια του Πολυμύλου, σε απόσταση, δηλαδή, 23χλμ. από το σημείο της φονικής καραμπόλας. Όπως εξηγεί αν αυτό συνέβαινε τότε το φορτηγό θα έπρεπε να είχε εκτραπεί της πορείας του νωρίτερα από το σημείο όπου ήταν ακινητοποιημένα τα αυτοκίνητα στα οποία προσέκρουσε.

Κατά τον εμπειρογνώμονα το πρόβλημα με τα φρένα εμφανίστηκε λίγο πριν τη στροφή της Βέροιας που κατέληγε εκεί όπου ήταν σταματημένα λόγω των έργων τα αυτοκίνητα, ενώ δεν επιβεβαιώνει και το ενδεχόμενο η νταλίκα να είχε πάρει φωτιά πριν την πρόσκρουση με τα οχήματα καθώς κατά τις εκτιμήσεις του η πυρκαγιά ξέσπασε από τη διαρροή βενζίνης στο τζιπ στο οποίο μεταξύ άλλων προσέκρουσε το μεγάλο όχημα.