slider, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την σκότωσε και πήγε με φίλους για καφέ! Βίντεο-ντοκουμέντο από το έγκλημα στη Σαλαμίνα!

Κυνικός εμφανίστηκε ο δράστης της γυναικοκτονίας στη Σαλαμίνα κατά τη διάρκεια της ομολογίας του, καθώς υποστήριξε ότι σκότωσε τη 43χρονη επειδή τον απάτησε.

Ο 71χρονος, ο οποίος συνελήφθη στο Κερατσίνι, υποστηρίζει ότι την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου, την βρήκε στο κρεβάτι με άλλον άνδρα και όπως είπε, γι’ αυτό την ξυλοκόπησε.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε, όταν βρήκε τη σύντροφό του με άλλον άνδρα αποφάσισε να τη σκοτώσει. Στη συνέχεια, αγόρασε κυνηγετικό όπλο από έναν Αλβανό στη Σαλαμίνα.

Χθες, Δευτέρα, περίμενε να φύγει το παιδί με ταξί για το ειδικό σχολείο και πλησίασε τη 43χρονη για να τη σκοτώσει.

Όταν τον ρώτησαν γιατί, απλώς, δεν την άφηνε και τη σκότωσε, εκείνος φέρεται να είπε: «Έτσι το έκανα. Την έπιασα με άλλον στο κρεβάτι. Ήμασταν χρόνια μαζί και αυτή με κεράτωσε».

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα είχε πάει στις Αρχές για να καταγγείλει τον ξυλοδαρμό της, ενώ ο 71χρονος φέρεται να χτυπούσε και τον γιο της, που βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA

Στο μεταξύ αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη πως ο 71χρονος λίγη ώρα μετά τη δολοφονία της άτυχης Γεωργίας πήγε στο Κερατσίνι για καφέ με φίλους του!

Όπως φαίνεται στο βίντεο που πρόβαλε το Star ο 71χρονος συμπεριφέρεται φυσιολογικά σαν να μην έχει πυροβολήσει και τραυματίσει θανάσιμα την 43χρονη γυναίκα.

Κατά πληροφορίες μάλιστα πέρασε περίπου δύο ώρες στην καφετέρια στο Κερατσίνι.

Δείτε το ρεπορτάζ του Star