ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Τρίτη η απολογία του 32χρονου που κατηγορείται ότι βίασε 14χρονη

Προθεσμία να απολογηθεί την Τρίτη, πήρε ο 32χρονος άνδρας, κάτοικος Περιστερίου, που κατηγορείται για τον βιασμό της 14χρονης αδελφής της συντρόφου του.

Ο 32χρονος οδηγήθηκε σήμερα στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Τρίτη, ώστε να ενημερωθούν οι συνήγοροι του επί της δικογραφίας.

Ο άνδρας κατηγορείται ότι βίασε την ετεροθαλή αδερφή της συντρόφου του πριν από λίγους μήνες. Ο κατηγορούμενος εργάζεται σε μεγάλο εργοστάσιο αλλαντοβιομηχανίας και συζεί με την 27χρονη. Στις αρχές του περασμένου Ιουνίου η 27χρονη φιλοξένησε την ετεροθαλή αδερφή της στο σπίτι τους. Εκεί, ο 32χρονος εκμεταλλεύτηκε την απουσία της συντρόφου του και βίασε το μικρό κορίτσι.

Ο ίδιος αρνείται κάθε κατηγορία, ωστόσο έγινε λήψη γενετικού υλικού, το οποίο – σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων που βγήκαν τις προηγούμενες – ταυτοποιήθηκε με γενετικό υλικό που βρέθηκε στη μπλούζα της ανήλικης.

Τον Ιούνιο, αμέσως μετά τον βιασμό της 14χρονης, η ανήλικη εξετάστηκε από ιατροδικαστή που διαπίστωσε τραύματα στα γεννητικά όργανα.