ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Της χτύπησε το κουδούνι ο… κλέφτης! Τον πέρασε για γείτονα (ΒΙΝΤΕΟ)

Βίντεο ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας καταγράφει τη στιγμή που επίδοξος κλέφτης χτυπάει το κουδούνι στην ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος και συστήνεται ως γείτονας!

Ο νεαρός προσπάθησε να εισβάλει σε διαμέρισμα ηλικιωμένης γυναίκας στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης με το πρόσχημα ότι είναι γείτονάς της και του έπεσε μια μπλούζα στο μπαλκόνι της, όμως στάθηκε άτυχος και έφυγε άπραγος καθώς η γυναίκα τον κατάλαβε αμέσως και τον έδιωξε.

Όλα έγιναν στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης. Στο βίντεο φαίνονται καρέ καρέ όλες οι κινήσεις του επίδοξου κλέφτη και η προσπάθειά του να πείσει το θύμα να του επιτρέψει την είσοδο στο διαμέρισμα.

Φορώντας μπουφάν και κουκούλα περπατάει στον διάδρομο που οδηγεί στο διαμέρισμα, προσπαθεί να ακούσει αν είναι κάποιος μέσα και να ελέγξει αν μπορεί εύκολα να ανοίξει την πόρτα και να μπει. Στη συνέχεια αφού καταλαβαίνει ότι κάποιος είναι μέσα στο σπίτι, χτυπάει το κουδούνι της ηλικιωμένης.

Μετά από μερικά δευτερόλεπτα η ανυποψίαστη γυναίκα ανοίγει την πόρτα και τα φώτα και εκείνος την καλημερίζει πολύ ευγενικά. Στη συνέχεια τον ακούμε να της εξηγεί πως μένει δίπλα και πως του έπεσε μία μπλούζα στο μπαλκόνι της. Η ηλικιωμένη που, σύμφωνα με πληροφορίες, κατάλαβε ότι πρόκειται για κόλπο του νεαρού με σκοπό να μπεί στο διαμέρισμα και να κλέψει, του είπε πως δεν έπεσε τίποτα στο μπαλκόνι της. Του αρνήθηκε την είσοδο και ο νεαρός  αποχώρησε.

Πηγή: newsit.gr