3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Της έταξε δουλειά αλλά την κράτησε φυλακισμένη και την εξέδιδε!

Ένα διαμέρισμα στα Εξάρχεια είχε μετατραπεί σε φυλακή για 23χρονη , την οποία εξέδιδε παρά τη θέλησή της, μέσω γραφείου ερωτικών ραντεβού, ένας 33χρονος, που συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος.

Ο 33χρονος φέρεται, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, να ήταν εκείνος που τη συνόδευε σε κάθε ραντεβού, τα οποία ανέρχονταν σε τουλάχιστον τέσσερα την ημέρα.

Η τιμή για το κάθε ραντεβού που πραγματοποιούνταν σε σπίτια ή ξενοδοχεία,  ανερχόταν στα 150 ευρώ, από τα οποία τα 50 ευρώ τα έπαιρνε το γραφείο που έκλεινε τα ραντεβού, τα 20 ευρώ ο 33χρονος και τα 80 ευρώ η 23χρονη.

Σύμφωνα με όσα φέρεται να υποστήριξε το θύμα, ο συλληφθείς τής πήρε όλα τα χρήματα που είχε αποκομίσει, με αποτέλεσμα να κερδίζει ο ίδιος 100 ευρώ από το κάθε ραντεβού, ενώ το γραφείο ερωτικών ραντεβού κέρδιζε 50 ευρώ από το κάθε ραντεβού.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να προσέγγισε τη νεαρή κοπέλα ως ιδιοκτήτης νυχτερινού καταστήματος, λέγοντάς της ότι θα μπορούσε να εργαστεί εκεί πουλώντας λουλούδια. Η 23χρονη δέχτηκε να δουλέψει και στη συνέχεια, την οδήγησε σε διαμέρισμα στα Εξάρχεια, με την πρόφαση της φιλοξενίας. Ωστόσο εκεί  με την άσκηση βίας την εξανάγκασε να εκδίδεται.