GOOGLE NEWS, slider, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το άγνωστο μυστικό της τραγωδίας! Τι του ζήτησε και εκείνος θολωμένος τη σκότωσε και αυτοκτόνησε;

Όλα εκτυλίχθησαν στο σπίτι του ζευγαριού στη Χαλέπα όταν ο άνδρας λογομάχησε με τη σύντροφό του, με την οποία συζούσε πολλά χρόνια. Κάποια στιγμή η γυναίκα – η οποία ήταν μητέρα δύο παιδιών από τον πρώτο της γάμο – κατάλαβε ότι ο σύντροφός της βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ και επιχείρησε να φύγει, αλλά δεν πρόλαβε, καθώς ο 47χρονος έβγαλε το πιστόλι και την πυροβόλησε πισώπλατα. Η 49χρονη έπεσε νεκρή στο δάπεδο και τότε ο δράστης κάθισε γυμνός δίπλα στο άψυχο σώμα της, έστρεψε την κάννη του ίδιου πιστολιού στο πρόσωπό του και πάτησε τη σκανδάλη.

Κανείς από τους περιοίκους δεν άκουσε τους πυροβολισμούς ή δεν κατάλαβε ότι επρόκειτο για κρότο όπλου. Έτσι, περίπου στις 11 το επόμενο πρωί η κόρη της γυναίκας πέρασε από το σπίτι καθώς δεν μπορούσε να βρει στο τηλέφωνο τη μητέρα της.

Αυτό που αντίκρισε τη σόκαρε, αφού η μητέρα της κειτόταν πεσμένη μπρούμυτα μέσα σε μία λίμνη αίματος και δίπλα της, επίσης μέσα στα αίματα, βρισκόταν ο άνθρωπος που ήταν τόσα χρόνια στο πλευρό της.

Από την αυτοψία προέκυψε ότι η τραγωδία συνέβη αρκετές ώρες πριν, καθώς τα πτώματα βρίσκονταν σε κατάσταση ακαμψίας και μεταφέρθηκαν για νεκροτομή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, το ζευγάρι δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα στη γειτονιά ή στις αστυνομικές Αρχές. Τελευταία όμως αντιμετώπιζαν κάποια προβλήματα οικονομικής φύσης, αφού ο άνδρας είχε μείνει άνεργος την τελευταία εβδομάδα και η γυναίκα δεν εργαζόταν.

Οι Αρχές διερευνούν με μεγάλη προσοχή τι προηγήθηκε της τραγωδίας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τελευταία η γυναίκα είχε θέσει στον 47χρονο για συζήτηση ένα ζήτημα για το οποίο εκείνος δεν ήθελε να ακούσει λέξη. Ωστόσο, η 49χρονη τον πίεζε να το σκεφτεί, με αποτέλεσμα να “θολώσει” και να βάλει το πιο φρικτό τέλος στη διαφωνία τους.