ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Tο χρώμα εσωρούχων μιας γυναίκας μαρτυρά τις προτιμήσεις της στο σεξ

Βρετανική έρευνα έρχεται να αποδείξει ότι τα χρώματα που επιλέγουμε για τα εσώρουχα μας, αποκαλύπτουν πολλά για το χαρακτήρα μας και τις προτιμήσεις μας στο σεξουαλικό τομέα!

 

 

 

 
Μάθε λοιπόν τι λένε τα εσώρουχά σου για εσένα:
 
-Ζεστά χρώματα (πορτοκαλί, κίτρινο…):
 
Δημιουργούν συναισθήματα έξαψης και ζωντάνιας και μπορούν να αυξήσουν την πίεση του αίματος, των καρδιακών παλμών και του ρυθμού της αναπνοής.
 
-Nude εσώρουχα:
 
Τα εσώρουχα στο χρώμα του δέρματος, δείχνουν μια προσωπικότητα που είναι φυσική, χαλαρή, προσγειωμένη και "ανοιχτό βιβλίο". Αυτό το χρώμα επιλέγουν γυναίκες που είναι ήρεμες και δεν έχουν τίποτα να κρύψουν.
 
-Κόκκινο:


 
Το έντονο κόκκινο χρώμα αποκαλύπτει την προσωπικότητα μιας γυναίκας που είναι παθιασμένη, δραστήρια, με ελαφρά τάση προς το μελόδραμα και την υπερβολή, αλλά που ξέρει να ζητάει αυτό που θέλει.
 
-Ροζ:


 
Το ροζ χρώμα υποδηλώνει ρομαντισμό και στοργικότητα, καθώς και μια ανάγκη για πιο στενή επαφή. Το επιλέγουν γυναίκες που είναι πιο "θηλυκές", αισθηματικές και δεν επιλέγουν κατά κανόνα να πάρουν τον έλεγχο της σχέσης ή της σεξουαλικής πράξης στα χέρια τους.
 
-Μαύρο:


 
Το μαύρο δείχνει μια γυναίκα που είναι αυτοδύναμη, με ισχυρή προσωπικότητα, αλλά η οποία ταυτόχρονα δεν διστάζει να δοκιμάσει νέα πράγματα και είναι ανοιχτή σε νέες ιδέες.
 
-Λευκό:
 
Φανερώνει μια γυναίκα που είναι αθώα αλλά "ανοιχτή" σε προτάσεις που αφορούν το σεξ και τις σχέσεις. Το λευκό, το επιλέγουν γυναίκες που είναι πρόθυμες να μάθουν νέα πράγματα στο σεξ.
 

Δείτε επίσης: