3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το DNA θα ρίξει φως στο θρίλερ με τη μικρή Βαλεντίν! Είναι τελικά γονείς της;

Με τον πατέρα της μικρής Βαλεντίν, Αμπελκά, να πέφτει σε πολλές αντιφάσεις και να έχει πει ψέματα, οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, παρά τον εντοπισμό του 7χρονου κοριτσιού στη Γαλλία, συνεχίζουν την έρευνα θέλοντας να ρίξουν φως στις σκοτεινές πτυχές της υπόθεσης.

Την κατάσταση φαίνεται να έχει περιπλέξει ακόμα περισσότερο η εμφάνιση μίας γυναίκας η οποία βρίσκεται στη Γαλλία και ισχυρίστηκε ότι είναι η μητέρα της Βαλεντίν, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι ήτα εκείνη που έστειλε συγγενικό της πρόσωπο στην Αθήνα ώστε να παραλάβει το παιδί.

Με βάση τα παραπάνω, πληροφορίες που μεταφέρει το protothema.gr αναφέρουν ότι οι αρχές θα προχωρήσουν σε εξέταση DNA προκειμένου να διαπιστώσουν αν η γυναίκα που εμφανίστηκε είναι βιολογικός γονέας της Βαλεντίν, ενώ οι αστυνομικοί φέρονται να διατηρούν και μικρές επιφυλάξεις και για τον πατέρα.

Οι αρχές πάντως θέλουν να ερευνήσουν κάθε πιθανό σενάριο ώστε να διαπιστώσουν αν όντως υπάρχει σχέση ανάμεσα στον πατέρα, τη γυναίκα που υποστηρίζει ότι είναι η μητέρα της Βαλεντίν και την 7χρονη.

Ο πατέρας του κοριτσιού ισχυριζόταν ότι η μητέρα της είναι νεκρή. Σύμφωνα με πληροφορίες ωστόσο, ο Αμπλεκά ισχυρίστηκε τελικά ότι είχε ταξιδέψει τον Μάρτιο του 2019 στη Γαλλία όπου και συνάντησε τη βιολογική μητέρα της Βαλεντίν με εκείνη να της ζητά και να κανονίζει να μεταφερθεί το παιδί στη χώρα.