3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το μοιραίο φρενάρισμα του Mad Clip! Τι λένε οι πραγματογνώμονες! «Φως» από τις αιματολογικές εξετάσεις!

Τα ερωτήματα γύρω από τον τρόπο με τον οποίο έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του ο Mad Clip, με αποτέλεσμα τον θάνατό του, προσπαθούν να απαντήσουν οι Αρχές.

Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης και σε εκείνα των αιματολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων που έγιναν προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο 34χρονος είχε καταναλώσει αλκοόλ.

Σύμφωνα με τον πραγματογνώμονα, Παναγιώτη Μαδιά, ο Mad Clip, ο οποίος σκοτώθηκε στα 34 χρόνια του, φαίνεται να πάτησε για ανεξήγητους λόγους φρένο, πριν από το μοιραίο δυστύχημα. Ο κ. Μαδιάς βάζει τέλος στα σενάρια περί εμποδίου ή κόντρας με άλλο όχημα, ενώ βλέποντας την πορεία που έκανε το αυτοκίνητο του Mad Clip,  φέρεται να είχε αναπτύξει ταχύτητα 150 χιλιομέτρων.

Όπως τόνισε ο πραγματογνώμονας ατυχημάτων, Γρηγόρης Μιχαλόπουλος το σημείο που έγινε το ατύχημα είναι μια κλειστή στροφή, που οι οδηγοί δεν μπορούν να την ξεπεράσουν με ταχύτητα πάνω από 70, ενώ ο τράπερ μπήκε στη στροφή με σχεδόν διπλάσια ταχύτητα. «Αυτές οι συγκρούσεις είναι θανατηφόρες. Και ζώνη να φορούσε, δεν θα ζούσε», σημείωσε χαρακτηριστικά.