3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το μοιραίο Smart κινείται με μεγάλη ταχύτητα λίγο πριν σκοτώσει την 12χρονη! Βίντεο-ντοκουμέντο!

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της Τροχαίας για τις συνθήκες του δυστυχήματος στη λεωφόρο Θησέως που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα το 12χρονο κορίτσι από την Καλλιθέα το μεσημέρι της Δευτέρας.

Οι Αστυνομικοί συλλέγουν καταθέσεις, καθώς και υλικό από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων της περιοχής προκειμένου να χαρτογραφήσουν τη διαδρομή που ακολούθησε η άτυχη μαθήτρια, προτού την παρασύρει το κίτρινο Smart.

Το protothema.gr παρουσιάζει βίντεο-ντοκουμέντο από την πορεία του ΙΧ αυτοκίνητου ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν αυτό πέσει πάνω στη 12χρονη.

Στα πλάνα διακρίνεται το κίτρινο Smart να κινείται με μεγάλη ταχύτητα επί της λεωφόρου Θησέως, στο ρεύμα προς λεωφόρο Ποσειδώνος.

Το εμπλεκόμενο όχημα φαίνεται να κινείται στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας και να μην ανακόπτει την πορεία του.

Την ίδια ώρα, στην αριστερή λωρίδα, δύο αυτοκίνητα είναι σταματήμενα στο φανάρι, περιμένοντας να ανάψει ο πράσινος σηματοδότης και να στρίψουν αριστερά προς την οδό Σπάρτης.

Το αμάξι του 32χρονου συνεχίζει ευθεία και σε απόσταση 20 μέτρων από τη διασταύρωση παρασύρει τη 12χρονη η οποία διέσχιζε κάθετα τη λεωφόρο Θησέως.