slider, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το μοιραίο τηλεφώνημα πριν το φονικό στα Καλύβια! Η πρώτη αντίδραση της μάνας και οι μαρτυρίες γειτόνων!

Η αφορμή για την άγρια δολοφονία του 71χρονου φαίνεται πως δόθηκε όταν ο 16χρονος από τα Καλύβια μαζί με τη μητέρα του και τον αδερφό του πήγαν μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, κάτι το οποίο εξόργισε τον πατέρα του.

Σύμφωνα με τον Alpha ο πατέρας πήρε τον 16χρονο τηλέφωνο και άρχισε να βρίζει την πρώην σύντροφό του και τον μεγαλύτερο γιο του.

Ο ανήλικος που έμενε μαζί με τον πατέρα του επέστρεψε στο σπίτι και τότε αποφάσισε να τον σκοτώσει.

Η μητέρα του μάλιστα από πέρυσι είχε φύγει από το σπίτι και έμενε μαζί με τον 18χρονο γιο της.

Ο ανήλικος δράστης ομολόγησε το στυγερό έγκλημα λέγοντας πως χρησιμοποίησε δύο μαχαίρια. Στις αστυνομικές Αρχές δήλωσε ότι η χρόνια κακοποίηση του ιδίου, της μητέρας του και του αδερφού του, από τον πατέρα τους, ήταν το κίνητρο που του όπλισε το χέρι.

Μέχρι να τελειώσει το σχολείο ο 16χρονος ζούσε με τον πατέρα του, ενώ η 45χρονη μητέρα του, που είναι Μολδαβή υπήκοος, και ο 19χρονος αδελφός τους είχαν μετακομίσει σε άλλο σπίτι στο Κίτσι Κορωπίου. Στις καταθέσεις τους, σύμφωνα με το MEGA, και οι δύο επιβεβαίωσαν όσα είπε ο 16χρονος, περιγράφοντας τον 71χρονο ως ένα κακοποιητικό πατέρα και σύντροφο.

«Είμαι ψυχολογικά σε άθλια κατάσταση. Δεν μπορώ να διαχειριστώ αυτό που έχει συμβεί. Ό,τι είχα να πω το είπα στην αστυνομία», δήλωσε η 45χρονη.

Οι γείτονες της οικογένειας κάνουν λόγο για καβγάδες και φωνές που ακούγονταν καθημερινά από το σπίτι, ωστόσο, κανείς δεν γνώριζε τι περνούσαν τα δύο παιδιά και η μητέρα τους.