ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το νέο ξεκίνημα της πετυχημένης συνταγής της Mala Peruviana

Το όραμα πίσω από την δημιουργία ενός προϊόντος, 100% φυσικό, από μια ελληνική οικογενειακή επιχείρηση Η mala peruviana παρασκευάζεται με την καλύτερη πρώτη ύλη, την οποία διαλέγουμε προσεκτικά στην καλύτερη της φάση και τοποθετώντας την σε ένα packaging, καινούριο για την βιομηχανία της τομάτας, αλλά αρκετά παλιό σαν έθιμο στην παράδοση συγκομιδής και φύλαξης για χρόνια από τα ελληνικά νοικοκυριά.

Ακριβώς λοιπόν, όπως κάναν χρόνια οι γιαγιάδες μας στο τέλος κάθε καλοκαιριού, αρχές σεπτέμβρη την στιγμή δηλαδή που η τομάτα βρίσκεται στην καλύτερή της στιγμή, την μαζεύουμε προσεκτικά και τοποθετούμε όλες τις θρεπτικές της αξίες σε ένα γυάλινο μπουκάλι, κρατώντας αναλοίωτα τα γευστικά της χαρακτηριστικά και χωρίς καθόλου συντηρητικά, την διατηρούμε για αρκετό καιρό, μέχρι να ξαναγίνουν οι νέες μας τομάτες.

Αλλά…τα δικά μας όνειρα για την τομάτα δεν σταματάνε εκεί!