ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το πάθος του για νεαρή γυναίκα στον Πύργο τον οδήγησε να σκαρφαλώσει στο μπαλκόνι της για να της κλέψει τα… εσώρουχα!

Μία… αρρωστημένη ιστορία αποκαλύφθηκε στον Πύργο, όπου ένας 38χρονος συνελήφθη, καθώς σκαρφάλωνε στο μπαλκόνι του διαμερίσματος που έμενε μια νεαρή κοπέλα και καταρχήν έκλεβε εσώρουχα, ενώ, κάποιες φορές, παρέμενε εκεί και προσπαθούσε να δει τις κινήσεις της γυναίκας, χωρίς εκείνη να τον αντιληφθή.

Τελικά ο 38χρονος, έγινε αντιληπτός να πηδά από το μπαλκόνι ημιόροφου της πολυκατοικίας, από πολίτη που τον καταδίωξε και ενημέρωσε την Αστυνομία. Ο δράστης εντοπίστηκε λίγο αργότερα από τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και η συνέχεια δόθηκε στο αστυνομικό τμήμα Πύργου, όπου βρέθηκαν ακόμα μεταξύ άλλων η νεαρή ενοικιάστρια του διαμερίσματος, στο μπαλκόνι του οποίου είχε σκαρφαλώσει ο 38χρονος και πολίτες που προσπάθησαν να τον σταματήσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 38χρονος φέρεται να είχε στο βάλει στο μάτι τη νεαρή. Από τη μια προσπαθούσε να γίνει μάρτυρας της ιδιωτικής της ζωής, κρυφοκοιτώντας μέσα στο σπίτι από το μπαλκόνι της.

Από την άλλη δεν δίσταζε να κλέβει τα εσώρουχά της, από την απλώστρα που είχε στο μπαλκόνι της και στη συνέχεια να τα χρησιμοποιεί για να αυνανίζεται και να ικανοποιεί τις αρρωστημένες φαντασιώσεις του.

Δεν έχει γίνει γνωστό αν έχει υποβληθεί από τη νεαρή γυναίκα μήνυση σε βάρος του 38χρονου. Η ίδια έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς και ανέφερε πως δεν είχε καταλάβει τα όσα έκανε ο 38χρονος πίσω από την πλάτη της.