ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΜΟΝΟ ΣΤΟ USAY

Το πιο υπέροχο παραμύθι για τον κορωνοϊό από το Πολεμικό Ναυτικό

Το πιο υπέροχο παραμύθι για τον κορωνοϊό από το Πολεμικό Ναυτικό

Η εξαιρετική δουλειά που γίνεται στο Κέντρο Ειδικής Φροντίδας Παιδιών του Πολεμικού Ναυτικού είναι εμφανής στο εκπληκτικό αληθινό παραμύθι για τον κορωνοϊό που ετοίμασε το Κέντρο για τα μικρά παιδιά, προκειμένου να ενημερωθούν, να καταλάβουν τι συμβαίνει στα σπίτια και τα σχολεία τους, αλλά και τον κόσμο.

Γράφει ο Κώστας Αττίας

Το Κέντρο Ειδικής Φροντίδας Παιδιών ΠΝ, «καρπός» του Πολεμικού Ναυτικού που πλέον λειτουργεί με διακλαδική στελέχωση έχει μια σταθερά ανοδική πορεία στην ποιότητα και το εύρος των υπηρεσιών που παρέχει, από το 2006, οπότε και ξεκίνησε την λειτουργία του παρέχοντας τις υπηρεσίες του σε παιδιά των οικογενειών του Στρατιωτικού και Πολιτικού προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων, του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής (ΛΣ-ΕΛΑΚΤ) και του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.
Εξειδικευμένοι εκπαιδευτικοί ειδικής σχολικής αγωγής, κλινικοί και σχολικοί ψυχολόγοι, λογοθεραπευτές , εργοθεραπευτές και κοινωνικοί λειτουργοί, δημιουργούν μία ομάδα που μάχεται για το καλύτερο με στόχο την μέγιστη δυνατή προσφορά.
Στην εποχή του κορωνοϊού, η πρωτοπορία μαζί με την ουσιαστική προσφορά αποτυπώνεται σε ένα παραμύθι που θα απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις των μικρών παιδιών και θα τους δώσει οδηγίες και συμβουλές, πολύτιμες για την υγεία τους.
Το Πολεμικό Ναυτικό σε σχετικό σύνδεσμο που ανάρτησε για το κοινό στο διαδίκτυο, αποδεικνύει για ακόμα μία φορά την διάθεση του για κοινωνική προσφορα, δίνοντας σε όλους την δυνατότητα να το διαβάσουν.

Ο σύνδεσμος λήψης βρίσκεται στο :

http://www.hellenicnavy.gr/el/enimerosi/enimerosi-koinoy/item/download/15059_56544befccd2c7177f9433b545892d43.html