3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το πρώτο επισκεπτήριο μετά από 3,5 μήνες στον Μίχο! Πουλά την περιουσία του και κάνει μεροκάματα στη φυλακή

Το πρώτο επισκεπτήριο από τις 15 Οκτωβρίου 2022 αναμένεται να έχει τις επόμενες ημέρες ο Ηλίας Μίχος, ο οποίος έχει προφυλακιστεί για τον βιασμό και την εκπόρνευση της 12χρονης στον Κολωνό.

Τον 53χρονο θα επισκεφθούν δύο άτομα, τα οποία, σύμφωνα με πληροφορίες του Star, θα είναι οι γονείς του, που θα ταξιδέψουν μέχρι τα Γρεβενά για να τον δουν για πρώτη φορά από την ημέρα που μπήκε στη φυλακή, αλλά και να του πάνε κάποια πράγματα που έχει ζητήσει για την καθημερινότητά του μέσα στη φυλακή.

Επιπλέον, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο Ηλίας Μίχος έχει ξεκινήσει να πουλά προσωπικά του περιουσιακά στοιχεία, με την αρχή να γίνεται με το αυτοκίνητό του, για το οποίο έχει δώσει ήδη εντολή προκειμένου να τεθεί προς πώληση. Φαίνεται πως προσπαθεί να βρει χρήματα αλλά και να γλιτώσει από όπου μπορεί, κόβοντας, για παράδειγμα, το ρεύμα σε ένα ακίνητό του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Μίχος επιμένει ιδιαίτερα στο να κάνει μεροκάματα, με στόχο να δείξει καλή διαγωγή και να μειώσει ημέρες φυλάκισης. Φέρεται, μάλιστα, να έχει ήδη καταθέσει προφορικά αλλά και γραπτά το αίτημά του και περιμένει απάντηση τις επόμενες εβδομάδες.

Προς το παρόν, πάντως, η απάντηση είναι μάλλον αρνητική, καθώς ο Ηλίας Μίχος αντιμετωπίζει ένα πολύ βαρύ κατηγορητήριο για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό. Συγκεκριμένα, βαρύνεται με οκτώ κατηγορίες, ανάμεσά τους ο βιασμός του κοριτσιού, μαστροπεία και διακεκριμένη παιδική πορνογραφία.