ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Σάββατο απολογούνται για τη δολοφονία της 41χρονης ο σύντροφος της και ο φίλος του! Έχει βιάσει την αδελφή του!

Προθεσμία να απολογηθούν το πρωί του Σαββάτου πήραν ο 39χρονος και ο 34χρονος φίλος του που κατηγορούνται για τη δολοφονία της 41χρονης Γεωργίας το βράδυ της πρωτοχρονιάς.

Οι δύο κατηγορούμενοι φέρονται να αρνούνται αμφότεροι την πράξη της δολοφονίας.

Όπως είπε ο συνήγορος του 34χρονου, το μοιραίο βράδυ γνώριζε μόνο για τη ληστεία στην οποία παραδέχεται ότι συμμετείχε όπως επίσης και στη μεταφορά της σορού της άτυχης Γεωργίας στην περιοχή του Μονοπηγαδου.

Μέσω του συνηγόρου του υποστηρίζει ότι η 41χρονη γυναίκα δολοφονήθηκε από το σύντροφό της ο οποίος μάλιστα τον απείλησε προκειμένου να τον βοηθήσει να τη μεταφέρουν στην ερημική τοποθεσία.

Μάλιστα ο 34χρονος φέρεται να αντιμετωπίζει αναπτυξιακά προβλήματα που σύμφωνα με τον συνήγορο του δεν του επιτρέπουν να λέει ψέματα και για αυτό το λόγο άλλωστε όπως είπε, παρουσιάστηκε αυτοβούλος στην αστυνομία για να καταθέσει τα όσα γνώριζε.

Από την πλευρά του ο δικηγόρος του 39χρονου, δήλωσε πως ο πελάτης του αρνείται επίσης τη δολοφονία.

“Ήμουν στο σπίτι και κοιμόμουν. Δεν είχα καμία συμμετοχή. Τα έκανε όλα ο φίλος μου, αφού τα περιέγραψε και υπέδειξε το σημείο” φέρεται να υποστηρίζει ο μέχρι πρότινος σύντροφος της άτυχης γυναίκας.

Αξίζει να σημειωθεί πώς από τη στιγμή που αποκαλύφθηκε η δολοφονία άρχισαν να έρχονται στο φως όλο και περισσότερες πτυχές τις προσωπικότητας του 39χρονου, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες έχει σε βάρος του περίπου 45 δικογραφίες για διάφορα αδικήματα.

Μεταξύ άλλων σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη τον περασμένο Δεκέμβριο για τον βιασμό και τον ξυλοδαρμό της ίδιας του της αδερφής, ενώ έχει καταδικαστεί σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες για άλλες τρεις περιπτώσεις κακοποίησης της. Την κακοποιητική του συμπεριφορά εξάλλου είχε καταγγείλει και η πρώην σύζυγος του.