3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

To σπαρακτικό «αντίο» του σχολείου της 14χρονης Χριστίνας 

Ραγίζει καρδιές ο αποχαιρετισμός στην 14χρονη Χριστίνα από το σχολείο της.

Όλοι στο 15ο Γυμνάσιο Πατρών μιλούν για ένα καλοσυνάτο κορίτσι, γεμάτο ζωή και αδυνατούν να πιστέψουν πως πλέον δεν είναι ανάμεσά τους.

«Θυμόμαστε τη Χριστίνα ως ένα κορίτσι καλοσυνάτο, γεμάτο ζωή και έτσι θέλουμε να την κρατήσουμε στο μυαλό μας.Στη μνήμη της, δεσμευόμαστε ότι, ως σχολική κοινότητα, θα δραστηριοποιηθούμε με κάθε τρόπο για να μην χαθούν άλλα παιδιά στους δρόμους της χώρας μας. Καλό ταξίδι Χριστίνα…

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 15ου Γυμνασίου Πάτρας».

Η 14χρονη είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 10 Ιουλίου στην παραλιακή ζώνη του Ρίου στην Πάτρα, όταν η μηχανή στην οποία επέβαινε εκείνη και φίλος της συγκρούστηκε με ΙΧ.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν και τα δύο παιδιά, με τη 14χρονη να φέρει τραύματα σοβαρά στο κεφάλι με αποτέλεσμα να διασωληνωθεί και να εισαχθεί για νοσηλεία στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας, αλλά υπέκυψε.

Οι γονείς της που πήραν τη γενναία απόφαση να δωρίσουν τα όργανα της  δίνοντας ζωή σε συνανθρώπους μας, την Δευτέρα 31 Ιουλίου θα αποχαιρετήσουν λέγοντας το τελευταίο «αντίο» στην Χριστίνα.

Η οικογένεια της 14χρονης, παρακάλεσε όλους όσοι θέλουν να τιμήσουν τη μνήμη της και να παραστούν στην εξόδιο ακολουθία, να είναι ντυμένοι στα λευκά, αποχαιρετώντας έτσι τον «άγγελό» τους.