ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το τελευταίο «αντίο» στον Γιώργο Καστρινάκη

Στο κοιμητήριο του Χριστού στο χωριό Στύλος Αποκορώνου από όπου και καταγόταν κηδεύτηκε το απόγευμα ο δημοσιογράφος Γιώργος Καστρινάκης, που έφυγε χθες από τη ζωή, σε ηλικία 60 ετών.

Η εξόδιος ακολουθία εψάλη στον ιερό ναό Ιωάννη Θεολόγου, παρουσία πολλών συγχωριανών και φίλων του εκλιπόντα.

 

 

 

Τον Γιώργο Καστρινάκη αποχαιρέτησε η κόρη του Αθηνά, με μία αγαπημένη του κρητική μαντινάδα και λέγοντας, μεταξύ άλλων: «Αυτό το απόγευμα δεν είναι αποχαιρετιστήριο. Πάντα θα ζεις μέσα στις καρδιές μας».

Ο δάσκαλος του χωριού Στύλος, τα χρόνια που ήταν μαθητής ο εκλιπών, στον αποχαιρετιστήριο λόγο του μίλησε για τον αγωνιστή της ζωής, που έφυγε, ενώ τον Γιώργο Καστρινάκη αποχαιρέτησαν ακόμα, ο δήμαρχος Αποκορώνου Χαράλαμπος Κουκιανάκης, ο τέως υπουργός, Μανώλης Σκουλάκης, ο αντιδήμαρχος Χανίων, Γιώργος Κουκλάκης και συγχωριανοί του.

«Ο Γιώργος Καστρινάκης άφησε το δικό του ξεχωριστό και πολύτιμο στίγμα σε μια διαδρομή στην οποία ξεχώριζε το ήθος, η ευγένεια, η συναδελφικότητα και ο διαρκής αγώνας του για τη ζωή», ανέφερε, μεταξύ άλλων, σε μήνυμά του, που αναγνώστηκε κατά την εξόδιο ακολουθία, ο πρόεδρος του Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ), Σωτήρης Τριανταφύλλου.

Στέφανα απέστειλαν ο υπουργός Εσωτερικών, Παναγιώτης Κουρουμπλής, τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, του ΠΣΑΤ και του ΕΟΔΕΑΠ, το ΠΑΣΟΚ, η Περιφέρεια Κρήτης, η Ένωση Περιφερειών Ελλάδος, η Ομοσπονδία και σωματεία νεφροπαθών και πολλοί φίλοι του.

Πηγή: Ενικός