3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το βίντεο με τη διάσωση της ερπετολόγου από το δάγκωμα της οχιάς!

Τα δραματικά λεπτά από τη διάσωση της 39χρονης εθελόντριας, μετά από τσίμπημα οχιάς στην προσπάθειά της να την απεγκλωβίσει, καταγράφηκαν σε βίντεο που δημοσίευσε το ΕΚΑΒ.

Στο βίντεο φαίνονται δύο διασώστες να συνεργάζονται για να επαναφέρουν την 39χρονη γυναίκα που είχε υποστεί αναφυλακτικό σοκ.

Της παρέχουν τις πρώτες βοήθειες. Η 39χρονη ερπετολόγος βρίσκεται πάνω στο φορείο αναίσθητη. Κάθε δευτερόλεπτο είναι κρίσιμο όσο επιχειρούν να τη διασωληνώσουν.

«Κάπου εδώ θέλω να ευχαριστήσω και να τονίσω τη σημαντικότητα της ύπαρξης του ΕΚΑΒ γιατί αν δεν υπήρχε εγώ απλά δε θα υπήρχα αυτήν την στιγμή εδώ και δε θα έκανα αυτό το βίντεο».

Τέσσερις μήνες μετά από το τσίμπημα που παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή, η Κωνσταντία Ουγγαρίδου βλέπει την προσπάθεια των διασωστών και συγκινείται.

Έμεινε 8 ολόκληρες μέρες διασωληνωμένη στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» και όπως λέει χαρακτηριστικά, κέρδισε μία δεύτερη ευκαιρία στη ζωή.

«Δεν υπάρχουν λόγια, δηλαδή αν κάποιος με ρωτούσε ‘Κωνσταντία για εσένα τι είναι το ΕΚΑΒ θα έλεγα μία δεύτερη ευκαιρία στη ζωή».

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA