ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το βίντεο με τον Μανούσο από την Κρήτη που «σπάει» ρεκόρ

Για μια ακόμα φορά η Περιφέρεια Κρήτης και ο Θοδωρής Παπαδουλάκης, κατάφεραν να γίνουν σημείο αναφοράς και να κάνουν όλο τον κόσμο να μιλάει για την Κρήτη. Το εξαιρετικό τηλεοπτικό σποτ με τον Μανούσο, κάνει θραύση και όχι άδικα καθώς ο μύθος συναντάει την πραγματικότητα αλλά και την Κρητική κουλτούρα σε ένα σενάριο δια χειρός του Παναγιώτη Παπουτσάκη.

 

 

 

Ο Μανούσος, κλασικός Κρητικός με μούσια, μαυροφορεμένος και με τον δίσκο σερβιρίσματος στο χέρι μετατρέπεται σε δισκοβόλο και στέλνει τον «δίσκο» να ταξιδέψει μέχρι το Παγκρήτιο Στάδιο.

Και αυτό γιατί ο Μανούσος είναι λάτρης του στίβου και προετοιμάζεται για να συμμετέχει ως… θεατής στη μεγάλη γιορτή της Κρήτης και του Ηρακλείου, στο οποίο θα φιλοξενηθεί το καλοκαίρι (20-21 Ιουνίου) το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ομάδων Α” κατηγορίας.

Το βίντεο, που έγινε για τη διαφημιστική καμπάνια της Περιφέρειας Κρήτης, παρουσιάστηκε σε εκδήλωση στο Ηράκλειο, στην οποία παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Παναγόπουλος, αλλά και η Κρητικιά πρωταθλήτρια των 200 μ., Μαρία Μπελιμπασάκη, που αναμένεται να είναι από τις πρωταγωνίστριες της εθνικής ομάδας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ομάδων.

Πηγή: www.efimeridaki.gr

 Στο πόδι η Κρήτη! Ξεκινά το ερωτικό όργιο με ζευγάρια από όλο τον κόσμο

 Μία όμορφη γυναίκα σταματά άνδρες και τους ζητά να κάνουν σεξ – Πόσοι ενέδωσαν;