3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το βίντεο στο κινητό του πιλότου λίγες ημέρες πριν σκοτώσει την Καρολάιν!

Νέο υλικό από το κινητό του συζυγοκτόνου ξαναφέρνει στο προσκήνιο την υπόθεση της δολοφονίας της Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, ο δολοφόνος βιντεοσκοπούσε την Κάρολαϊν στο ταξίδι τους στο Ντουμπάι λίγες ημέρες πριν την σκοτώσει.

Στα νέα βίντεο που βρέθηκαν στο κινητό του καθ’ομολογίαν δολοφόνου, η 20χρονη φαίνεται να κολυμπά σε πισίνα του ξενοδοχείου στο Ντουμπάι, στο τελευταίο ταξίδι που έκανε ποτέ.

Ο 33χρονος μίλησε για πρώτη φορά για το συγκεκριμένο ταξίδι όταν εκλήθη από τους αστυνομικούς για συμπληρωματική κατάθεση στις 28 Μαΐου. Φαίνεται πως ήξερε ότι ο κλοιός γύρω του έσφιγγε και εκείνος προσπαθούσε να αποπροσανατολίσει τις έρευνες.

«Τελευταία φορά που είχαμε πάει ένα ταξίδι στο Ντουμπάι από τις 21 Απριλίου έως και 25 Απριλίου του 2021, είχαμε δώσει πάλι το κλειδί στη γειτόνισσα για να ταΐζει τα γατάκια. Για τις ημέρες που θα λείπαμε δεν αφήσαμε το σκύλο μας, τη Ρόξυ στο σπίτι, αλλά την είχαμε πάει σε ένα χώρο σαν ξενοδοχείο ζώων» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.