slider, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

To who is who του 44χρονου που «γάζωσαν» στο Νέο Κόσμο: Το παρατσούκλι, ο στόχος και η ιεραρχία στην Greek Mafia

Το who is who ενός από τα τα πιο υψηλόβαθμα στελέχη της Greek Mafia, του 44χρονου Ε.Ζ. που έπεσε θύμα μαφιόζικης εκτέλεσης, τα ξημερώματα στο Νέο Κόσμο αποκαλύπτει το iefimerida.

Πρόκειται για τον Ε. Ζ. γεννηθέντα το 1980, ο οποίος ήταν γνωστός με το παρατσούκλι «Ζαμπόν» στο χώρο της νύχτας με σχέσεις με την Greek Mafia, ο οποίος είχε γίνει ξανά στόχος το 2018 στην ακτή Κονδύλη στον Πειραιά. Τότε την είχε γλιτώσει με τραυματισμούς στα πόδια και στα χέρια καθώς το καλάσνικοφ των δραστών είχε πάθει εμπλοκή.


O 44χρονος έπεσε νεκρός μετά από ενέδρα, την ώρα που έφευγε από το βενζινάδικο ιδιοκτησίας του, στη διασταύρωση τον οδών Ηλία Ηλίου και Φραντζή στις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής.

Το βίντεο διαφυγής των δραστών
Στο βίντεο από κάμερα ασφαλείας που εξασφάλισε το iefimerida.gr, διακρίνεται το SUV που είχαν κλέψει οι εκτελεστές και στη συνέχεια το έκαψαν στη Λ. Αθηνών στο Χαϊδάρ να φεύγουν από τον τόπο του εγκλήματος.

Σύμφωνα με μαρτυρίες στο τζιπ επέβαιναν 3 ή 4 άτομα. Έχουν μόλις γαζώσει με 81 σφαίρες από καλάσνικοφ τον 44χρονο Ε.Ζ

Δείτε το βίντεο:

Πώς έγινε η εκτέλεση του 44χρονου
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ το περιστατικό συνέβη στις 01:55 ξημερώματα Κυριακής στη συμβολή των οδων Φραντζή και Ηλία Ηλιού, στο Νέο Κόσμο. Τρεις ή τέσσερις άγνωστοι δράστες που επέβαιναν σε SUV Ι.Χ. αυτ/το, μάρκας Lexus, προσέγγισαν το θύμα το οποίο είχε μόλις βγει από πρατήριο υγρών καυσίμων, ιδιοκτησίας του και ετοιμάζονταν να επιβιβαστεί στη θωρακισμένη BMW του.

Οι δράστες, οι οποίοι είχαν στήσει καρτέρι στον 44χρονο, σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν τρεις ή τέσσερις και επέβαιναν σε ΙΧ αυτοκίνητο, ενώ πιθανολογείται ότι υπήρχε και δεύτερη ομάδα υποστήριξης, καθώς μετά την δολοφονία εθεάθη και μία μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού να απομακρύνεται από το σημείο.

Οι άγνωστοι «γάζωσαν» με πολεμικό τυφέκιο καλάσνικοφ το θύμα, την ώρα που είχε βγει από το βενζινάδικο, το οποίο ήταν ιδιοκτησίας του και άνοιξε την πόρτα για να μπει στο θωρακισμένο αυτοκίνητο του, αλλά δεν πρόλαβε.

Οι εκτελεστές πυροβόλησαν τον 44χρονο, ο οποίος προσπάθησε να καλυφθεί μέσα στο θωρακισμένο όχημα, αλλά δεν τα κατάφερε και τραυματίστηκε θανάσιμα. Οι δράστες γνώριζαν ότι ο στόχος τους έχει θωρακισμένο αυτοκίνητο και έκαναν το χτύπημα από πολύ κοντινή απόσταση. Τα αλεξίσφαιρα τζάμια της BMW δεν άντεξαν τα πολλαπλά χτυπήματα.

πηγή: iefimerida.gr