3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το ξέσπασμα του αδελφού του δολοφονημένου εργολάβου και το έγγραφο – «φωτιά»

Ο αδελφός του 46χρονου εργολάβου οικοδομών, που εξαφανίστηκε στις 28 Αυγούστου και δολοφονήθηκε στην Ρόδο, ξεσπά σε κλάματα, μιλώντας στον ΑΝΤ1 λίγο πριν ξεκινήσει το ταξίδι για την γενέτειρά τους, όπου θα γίνει η ταφή του άτυχου πατέρα τριών παιδιών.

Η οικογένεια τού θύματος πιστεύει ότι τον σκότωσαν όταν πήγε να ζητήσει τα δεδουλευμένα του, ύψους 100.000 ευρώ, από την κατασκευή δωματίων στο τουριστικό κατάλυμα των συλληφθέντων για την δολοφονία του. Ουδέποτε όμως, όπως υποστηρίζουν, πληρώθηκε το σύνολο της αμοιβής που του χρωστούσαν.

Ένα έγγραφο, το οποίο αποκαλύπτει την οικονομική σχέση μεταξύ θύματος και καθ’ ομολογίαν τους δραστών. Το έγγραφο χρονολογείται από το 2019 και σημειώνει ως οφειλόμενο από τον 53χρονο ξενοδόχο, το ποσό των 100.000 ευρώ στο θύμα της δολοφονίας.

Όπως λέει ο αδελφός του θύματος, δεν τηρήθηκε αυτή η συμφωνία για τμηματική εξόφληση, όμως η άλλη πλευρά ισχυρίζεται πως υπάρχουν εξοφλητικές αποδείξεις.

Στο ίδιο ιδιωτικό συμφωνητικό αναγνώρισης χρέους αναφέρεται ρητά πως σε περίπτωση καθυστερήσεως έστω και μιας δόσης, ολόκληρο το ποσό καθίσταται ληξιπρόθεσμο και απαιτητό και με πρόσθετη ρήτρα 20.000 ευρώ.

Δείτε το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1