ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τον χτύπησε με μαδέρι στο κεφάλι όταν έβρισε τα παιδιά του που ήταν στο αυτοκίνητο!

Ποινή φυλάκισης 12 μηνών επέβαλε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης σε έναν οδηγό που χτύπησε στο κεφάλι με ρόπαλο έναν άντρα όταν έβρισε τον ίδιο και την οικογένειά του που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο.

Ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος για επικίνδυνες σωματικές βλάβες και οπλοφορία, ενώ το δικαστήριο ανέστειλε την ποινή του επί τριετία.

Το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Δευτέρα, όταν ο κατηγορούμενος βρίσκονταν με τη σύζυγό και τα δύο ανήλικα παιδιά του, ηλικίας 11 και 9 ετών, μέσα στο αυτοκίνητο και κάποια στιγμή ξεκίνησε λεκτική αντιπαράθεση για ασήμαντη αφορμή με έτερο οδηγό.

Όπως περιέγραψε η σύζυγος του κατηγορουμένου, ο άντρας στάθηκε μπροστά στο αυτοκίνητο και ξεκίνησε να τους βρίζει με τον σύζυγό της να του ζητάει να αποχωρήσει και να του λέει ότι έχει τα παιδιά του στο αυτοκίνητο. «Εγώ τσίριζα, έτρεμα και τον παρακάλεσα να σταματήσει. Έβριζε πολύ άσχημα και ο σύζυγός μου του ζητούσε να φύγει, αλλά εκείνος συνέχιζε. Μετά άρχισε να χτυπάει το αμάξι και να προκαλεί φθορές. Ύστερα από αυτό ο άντρας μου βγήκε από το αυτοκίνητο γιατί μέσα είχαμε τα παιδιά», περιέγραψε η γυναίκα.

«Βλέποντας τα παιδιά να κλαίνε, ο σύζυγός μου βρήκε ένα ξύλο και χτύπησε τον άντρα στο κεφάλι. Εγώ φώναζα δυνατά και εκείνος επέμενε να μας απειλεί και να χτυπάει το αμάξι. Καλέσαμε την αστυνομία και περιμέναμε να έρθει», σημείωσε, τονίζοντας ότι ο άντρας που τους «τραμπούκιζε» δεν είχε αίματα και δεν έπεσε κάτω, ενώ οι ίδιοι δεν γνώριζαν αν είχε στην κατοχή του κάποιο αντικείμενο.

Στην απολογία του ο κατηγορούμενος παραδέχθηκε ότι χτύπησε τον άντρα στο κεφάλι και τόνισε ότι του ζήτησε επανειλημμένα να αποχωρήσει όμως εκείνος συνέχιζε. «Η σύζυγος και τα παιδιά μου έκλαιγαν και τσίριζαν, ο άντρας αυτός ήταν τεράστιος, δεν ήξερα τι να κάνω», είπε.

Σημειώνεται ότι το θύμα χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο μετά το χτύπημα που δέχθηκε στο κεφάλι, ενώ σήμερα δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο για να καταθέσει.