3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τον γνώρισε μέσω Facebook και την βίαζε επί 24 ώρες! «Σταματούσε μόνο όταν έχανα τις αισθήσεις μου!»

Την απόλυτη φρίκη γνώρισε μια νεαρή γυναίκα, η οποία έκανε το λάθος να εμπιστευτεί έναν άνθρωπο που γνώρισε στο διαδίκτυο και τελικά πείστηκε να τον συναντήσει.

Η κοπέλα, μιλούσε με τον βιαστή της για τουλάχιστον έναν χρόνο στο Facebook. Αποφάσισε ύστερα από τις παραινέσεις του να πάει να τον συναντήσει στη Θεσσαλονίκη.

Εκεί, είδε έναν άλλον άνθρωπο, όμως ήταν ήδη αργά για να γλιτώσει από τον εφιάλτη που της επιφύλασσε το φλερτ μέσω διαδικτύου.

«Όταν έφτασα, σε μία απομακρυσμένη περιοχή, φοβήθηκα. Κοιτούσα δεξιά, αριστερά, τον πήρα τηλέφωνο και του λέω πού είσαι, ήταν κρυμμένος σε μια γωνία. Τελικά δεν ήταν αυτός που μου παρουσιαζόταν. Δεν ήθελα καν να πλησιάσω, αν ήμουν στο τρένο θα έπαιρνα το επόμενο να φύγω».

Η κοπέλα πήγε προς το σπίτι του, αλλά αποφασισμένη να φύγει.

«Είσαι ψεύτης, είσαι τελείως διαφορετικός, μου παρουσίαζες άλλο πρόσωπο τόσο καιρό. Θέλω να φύγω, πάρε τον σκύλο από την πόρτα» του είπε η κοπέλα κι εκεί ξεκίνησε ο εφιάλτης.

«Εκεί αυτός εκνευρίστηκε, ανέβασε τον τόνο της φωνής του και μου είπε «δεν έχεις να πας πουθενά». Έχω να πάω με γυναίκα 2,5 μήνες. Θα κάνεις ό,τι θέλω, όπως το θέλω κι όποτε θέλω θα έρχεσαι» εξιστορεί η κοπέλα και τότε ξεκίνησε το μαρτύριο της.

«Μετά ξεκίνησε όλο αυτό που βίωσα. Δεν σταματούσε καθόλου, παρά μόνο όταν έχανα τις αισθήσεις μου».

Ο βιαστής, σαν να μην συμβαίνει τίποτα, αποφάσισε κάποια στιγμή ύστερα από ένα και πλέον 24ωρο που βίαζε και χτυπούσε την άτυχη κοπέλα, να πάει τον σκύλο του βόλτα.

Δείτε τη μαρτυρία του θύματος στον ΣΚΑΪ