ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Τώρα θα σας δείξω!» Είχε συλληφθεί 7 φορές για οπλοκατοχή ο μοτοσικλετιστής που εμβόλισε και τραυμάτισε αστυνομικό! (ΦΩΤΟ)

Όλα ξεκίνησαν όταν μοτοσικλετιστής στη συμβολή των οδών Αγίου Ανδρέου και Γούναρη στην Πάτρα, αδιαφόρησε στις υποδείξεις των ανδρών της ΔΙΑΣ, πάτησε γκάζι και συνέχισε την πορεία του.

Αμέσως ξεκίνησε καταδίωξη στο κέντρο της πόλης, με τον μοτοσικλετιστή  να αναπτύσσει ταχύτητα και στην προσπάθειά του να διαφύγει, να περνά με «κόκκινο», παραβιάζοντας την προτεραιότητα σε κεντρικές οδικές αρτηρίες τουλάχιστον τέσσερις φορές με κίνδυνο πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος.

Η καταδίωξη συνεχίστηκε στην οδό Σισίνη, όπου ο άνδρας εγκλωβίστηκε σε στενό, με τους αστυνομικούς να βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής.

Στη θέα τους δεν δίστασε να αναπτύξει και πάλι ταχύτητα και να εμβολίσει δικυκλιστή της ΔΙΑΣ, τραυματίζοντάς τον στο πόδι, ο οποίος και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Μάλιστα πριν την κατά «μέτωπο επίθεση», απευθυνόμενος στους αστυνομικούς, φέρεται να τους είπε «τώρα θα σας δείξω».

Σε έρευνα κατά τη σύλληψή του διαπιστώθηκε πως δεν έφερε δίπλωμα οδήγησης και το όχημα ήταν ανασφάλιστο, ενώ κατά το παρελθόν, έχει συλληφθεί 7 φορές, έχοντας σχηματισθεί σε βάρος του ισάριθμες φορές δικογραφία για οπλοκατοχή, ωστόσο κυκλοφορούσε ελεύθερος.

Πάτρα: Επτά φορές συλληφθείς για οπλοκατοχή ο άνδρας που εμβόλισε και τραυμάτισε Αστυνομικό - «Tώρα θα σας δείξω» ΦΩΤΟ

πηγή φωτογραφίας pelop.gr