ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΩΡΑ: Τρεις φυλακισμένοι οι ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου

Τρεις φυλακισμένοι στον Κορυδαλλό μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο τμήμα ανθρωποκτονιών .Θεωρούνται ύποπτοι για ηθική αυτουργία στην απόπειρα εκφοβισμού και εκβιασμού του Ζαφειρόπουλου που κατέληξε σε δολοφονία!

Συνεχείς οι προσαγωγές υπόπτων, από την Ασφάλεια Αττικής, στα πλαίσια των ερευνών για την στυγνή δολοφονία του γνωστού ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Την Παρασκευή, αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών τις Ασφάλειας Αττικής, πραγματοποίησαν 4 προσαγωγές υπόπτων στα γραφεία τους, ενός Έλληνα και τριών Αλβανών υπηκόων.

Οι πληροφορίες ήθελαν τα τέσσερα άτομα να έχουν σχέση, με την δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Οι προσαχθέντες κρατήθηκαν και ανακρίθηκαν στα γραφεία τις Ασφάλειας για περίπου ενα 24ωρο και στην συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι, καθώς δεν προέκυψε σε βάρος τους κάποιο ενοχοποιητικό στοιχείο

Ωστόσο, ο ένας από τους προσαχθέντες και εν προκειμένω ο ένας από τους Αλβανούς οποίος είναι κάτοικος Καλλιθέας, θα παραπεμφθεί στον Εισαγγελέα διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο διαμέρισμα του βρέθηκε και κατασχέθηκε οπλισμός, αποτελούμενος από πιστόλια και περίστροφα.

Τα όπλα εξετάζονται στα βαλλιστικά εργαστήρια τις ΕΛ.ΑΣ, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να εχει προκύψει πως κάποιο από αυτά χρησιμοποιήθηκε στην δολοφονία του ποινικολόγου.

Οι αστυνομικοί όλο αυτό το διάστημα έχουν πραγματοποιήσει πάνω από 50 προσαγωγές.