ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Του «έφαγε» 6000 ευρώ η… σταρ του Χόλιγουντ! Νέα απάτη στο Βόλο

Θύμα απάτης έπεσε ένας 25χρονος Βολιώτης επιχειρηματίας ο οποίος πείστηκε ότι συνομιλούσε στο messenger με μια νεαρή σταρ του Χόλιγουντ που βρήκε στο πρόσωπό του, τον κατάλληλο συνεργάτη για να δημιουργήσει στον Βόλο τρεις επιχειρήσεις!

Για την απάτη που στήθηκε εις βάρος του, διατάχθηκε προκαταρκτική από την εισαγγελία, μιας και του αφαίρεσαν 6.000 ευρώ, που βρέθηκαν σε λογαριασμούς δύο Βρετανών σύμφωνα με το gegonota.news.

Στο κόλπο φέρεται να συμμετέχει και ένα τρίτο πρόσωπο που δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμα, ενώ η εισαγγελία Βόλου βρίσκεται σε “ανοιχτή γραμμή” με τις υπηρεσίες στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Στο messenger, η υποτιθέμενη σταρ παρότρυνε τον 35χρονο να βάλει προκαταβολή σε συγκεκριμένους λογαριασμούς για να ξεκινήσουν οι επενδύσεις. Μόλις τα χρήματα μπήκαν στους λογαριασμούς η νεαρή έγινε καπνός.

Στο μεταξύ έχει υπάρξει επικοινωνία με τον ατζέντη της πραγματικής ηθοποιού ο οποίος έχει ενημερώσει τις αρχές σε Ελλάδα και Βρετανία πως θα πρέπει να γίνει έρευνα για να εντοπιστούν οι δράστες που χρησιμοποιούν το όνομά της και στήνουν απάτες.

Η ηθοποιός ενημερώθηκε από τις αστυνομικές αρχές για τα γεγονότα.