ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Του πήραν τα αυτοκίνητο μπροστά στα μάτια του!

Λίγα λεπτά αρκούσαν για να κάνει «φτερά» το αυτοκίνητο ενός 38χρονου, ο οποίος  σταμάτησε στην άκρη του δρόμου για να κάνει την ανάγκη του, αφήνοντας τα κλειδιά στην μίζα.

Όλα συνέβησαν σε μια αγροτική περιοχή έξω από την κοινότητα του Χρυσοχωρίου Καβάλας, όταν έκανε το σφάλμα να αφήσει τα κλειδιά στη μίζα του Ι.Χ. φορτηγού και, όταν επέστρεψε, δεν το… βρήκε! Ακολούθησαν ώρες αγωνίας γι’ αυτόν, αλλά τελικά το φορτηγό βρέθηκε το ίδιο απόγευμα στο Δροσερό Ξάνθης!
Οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Ξάνθης που τον βρήκαν εγκαταλελειμμένο στις 7 Μαρτίου, κάλεσαν συνεργείο της Εγκληματολογικής υπηρεσίας που πήρε αποτυπώματα, πριν το παραδώσουν στον ανακουφισμένο 38χρονο. Έτσι, τέσσερις μήνες μετά, η κλοπή εξιχνιάστηκε και ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δυο Έλληνες ηλικίας 28 και 22 χρόνων, οι οποίοι είχαν κλέψει το ανασφάλιστο φορτηγό για να μην πάνε με τα… πόδια στον προορισμό τους!
Σε βάρος των δύο νεαρών, οι αστυνομικοί του τμήματος Νέστου που διενεργούσαν την προανάκριση σχημάτισαν δικογραφία για κλοπή τροχοφόρου και την διαβίβασαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας. Οι δράστες δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.