ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τους έπιασαν με 3 κιλά κάνναβης και κοκαΐνη! (ΦΩΤΟ)

Δύο 21χρονοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, μετά από έφοδο της αστυνομίας, σε γκαρσονιέρα.

Στην κατοχή των δύο 21χρονων, ο ένας Αλβανικής καταγωγής και ο άλλος Έλληνας, βρέθηκαν περισσότερα από τρία κιλά κάνναβης, πάνω από 100 γραμμάρια κοκαϊνης, ζυγαριές ακριβείας και αρκετές χιλιάδες ευρώ σε μετρητά.

Σύμφωνα με το cretalive.gr οι δύο νεαροί ήταν εκτός «χάρτη» του χώρου της διακίνησης ναρκωτικών. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι οι δύο 21χρονοι διέμεναν στα πατρικά τους, δεν εργάζονταν και είχαν ενοικιάσει από κοινού την γκαρσονιέρα στα δυτικά του Ηρακλείου την οποία χρησιμοποιούσαν ως «ορμητήριο».

Αστυνομικοί της Δίωξης ακινητοποιήσαν τον έναν εκτός πολυκατοικίας καθώς φέρεται να πήγαινε για «δουλειά», όπως εκτιμούν, ενώ ο δεύτερος συνελήφθη μέσα στη γκαρσονιέρα. Έρευνες έγιναν και στις πατρικές οικίες τους όπου συνολικά κατασχέθηκαν 9.500 ευρώ, χρήματα που αποδίδονται ωστόσο σε εκείνους προσωπικά.

Σε έλεγχο που τους έγινε και σε έρευνες που ακολούθησαν σε διαμέρισμα που χρησιμοποιούσαν ως χώρο αποθήκευσης των ναρκωτικών ουσιών και στις οικίες τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

  • 3 κιλά και 171 γραμμάρια κάνναβης
  • 104 γραμμάρια κοκαΐνης
  • Χρηματικό ποσό 9.330 ευρώ
  • Δυο ζυγαριές

Επίσης κατασχέθηκε δίκυκλη μοτοσυκλέτα ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων