ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τους έβαλαν χειροπέδες πριν προλάβουν να κλέψουν κοσμηματοπωλείο

Στην σύλληψη δύο διαρρηκτών, που φαίνεται ότι είχαν σκοπό να εισβάλλουν σε ένα κοσμηματοπωλείο στο εμπορικό κέντρο του Βόλου το βράδυ της Κυριακής, οδήγησε η περιπολία ενός οχήματος της Ασφαλείας καθώς το πλήρωμα τους εντόπισε να κινούνται ύποπτα.

Οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν ότι οι δύο νεαροί αλλοδαποί παρατηρούσαν τις κλειδαριές των καταστημάτων και αμέσως κάλεσαν συναδέλφους τους για ενίσχυση. Η περιοχή αποκλείστηκε από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., της Ασφάλειας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., που ακινητοποίησαν τους υπόπτους, τους έκαναν έλεγχο και βρήκαν στην κατοχή τους κόφτες και άλλα διαρρηκτικά εργαλεία. Οι ύποπτοι συνελήφθησαν και κρατούνται για προανάκριση που ερευνά αν εμπλέκονται και σε άλλες διαρρήξεις.

Την ίδια ώρα, όμως, σε κοντινό σημείο εξελίχθηκε και άλλη επιχείρηση από τους αστυνομικούς, καθώς δύο άλλοι άγνωστοι με μαύρα ρούχα και κουκούλες full face που επέβαιναν σε ένα μαύρο μηχανάκι αποπειράθηκαν να ληστέψουν μία γυναίκα. Ωστόσο, οι δράστες διέφυγαν προς τον κόμβο των ΚΤΕΛ του Βόλου και οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους βρίσκονται σε εξέλιξη.