ΚΟΙΝΩΝΙΑ, Κορωνοϊός

Τους «μάζεψαν»: Σε σπίτι στη Λάρισα έπαιζαν πόκερ 14 άτομα!

Ούτε ένα από τα μέτρα για την αποφυγή της μετάδοσης του κορωνοϊού δεν τηρούσαν τα συνολικά… 14 άτομα που είχαν μετατρέψει σε χαρτοπαικτική λέσχη ένα διαμέρισμα στη Λάρισα και το είχαν «στρώσει» στο πόκερ, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης, ικανοποιώντας το πάθος τους για τζόγο!

Στο πλαίσιο της αξιοποίησης πληροφοριών για την διεξαγωγή παράνομων τυχερών παιχνιδιών, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έκαναν έφοδο στο διαμέρισμα και έπιασαν στα πράσα δέκα από όσους βρίσκονταν μέσα να παίζουν το παράνομο παιχνίδι, μεταξύ αυτών και τον ένοικο που διοργάνωσε την διεξαγωγή του. Άλλα τέσσερα άτομα που βρίσκονταν στο σπίτι, συνελήφθησαν καθώς παραβίαζαν τα μέτρα για την πρόληψη ασθενειών.

Στην κατοχή των συλληφθέντων κατασχέθηκαν δύο τράπουλες, μάρκες διάφορων χρωματισμών και 220 ευρώ και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας με κατηγορίες για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών, ενώ οι δέκα από αυτούς κατηγορούνται και για παράβαση του νόμου περί παιγνίων. Σε όλους επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα 300 ευρώ, ενώ ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος «χρεώθηκε» με 3.000 ευρώ.