ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τους οδήγησαν στον ληστή τα… αθλητικά παπούτσια!

Τα αθλητικά παπούτσια που φορούσε οδήγησαν τους αστυνομικούς στον ληστή με το ψεύτικο όπλο στο Αγρίνιο!

Ο ληστής είχε εισβάλει το μεσημέρι της Δευτέρας σε ένα κατάστημα σε περιοχή του Αγρινίου, είχε απειλήσει την ιδιοκτήτρια με ένα όπλο που αποδείχθηκε ψεύτικο και είχε αρπάξει 80 ευρώ από την ταμειακή μηχανή.
Παρ’ όλο που ο δράστης είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, οι άνδρες της Ασφαλείας Αγρινίου κατάφεραν να τον ταυτοποιήσουν από τα στοιχεία που συγκέντρωσαν εξετάζοντας πλάνα από κάμερες κλειστού κυκλώματος, χάρη στα χαρακτηριστικά αθλητικά παπούτσι που φορούσε! Μάλιστα, τα βρήκαν στο σπίτι του σε περιοχή του Ακτίου Βόνιτσας, όταν τον συνέλαβαν.
Στο σπίτι και στο αυτοκίνητο του δράστη, το οποίο κατασχέθηκε ως μέσο για την διάπραξη της ληστείας, οι αστυνομικοί βρήκαν το πλαστικό πιστόλι που χρησιμοποίησε για να ληστέψει τη γυναίκα, ένα πτυσσόμενο μαχαίρι, ένα αυτοσχέδιο κλομπ, ένα βαμβάκι ποτισμένο με ηρωίνη και τα ρούχα που φορούσε όταν έκανε τη ληστεία. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία σε βαθμό κακουργήματος, παράβαση του νόμου για τα όπλα και κατοχή ναρκωτικών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.