ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τους οφείλει τη ζωή της! Φοιτητές εργαζόμενοι σε παραλιακό μπαρ έσωσαν λουόμενη από πνιγμό

Σε δύο φοιτητές που εργάζονταν για την καλοκαιρινή περίοδο σε παραλιακό μπαρ της Άνδρου, οφείλει τη σωτηρία της μια γυναίκα στην Άνδρο.

Οι δυο νεαροί φοιτητές, που εργάζονται σε παραλιακό μαγαζί, έφτασαν στην παραλία για να καθαρίσουν προκειμένου να ανοίξει το κατάστημα, όταν άκουσαν τις φωνές μιας γυναίκας που προσπαθούσε να κρατηθεί στην επιφάνεια της θάλασσας.

Οι εργαζόμενοι δεν το σκέφτηκαν δεύτερη φορά και βούτηξαν μέσα στη θάλασσα για να σώσουν την γυναίκα από πνιγμό. Τελικά η αποστολή του στέφθηκε με επιτυχία.

Οι δυο εργαζόμενοι μίλησαν στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 για το περιστατικό και σημείωσαν ότι έδρασαν γρήγορα χωρίς να το σκεφτούν δεύτερη φορά.

«Ήρθαμε στην παραλία κατά τις 9 η ώρα για να την καθαρίσουμε και να την ετοιμάσουμε και πέρα από τα όρια της παραλίας ακούγαμε διάφορα αγκομαχητά και αμέσως καταλάβαμε ότι κάτι κακό γίνεται», ήταν τα λόγια του Δημήτρη Βαμβούρα, ενός από τους δυο νεαρούς.

Από την πλευρά του ο Χάρης Καραδήμας τόνισε ότι: Δεν το σκεφτήκαμε ούτε δευτερόλεπτο. Απλά βοηθήσαμε έναν άνθρωπο, ο οποίος το είχε ανάγκη. Ήταν λες και είχε πάθει κρίση πανικού, οπότε αμέσως, χωρίς δεύτερη σκέψη, έβγαλα τα ρούχα μου, έμεινα με το μαγιό και βούτηξα να σώσω την κυρία. Ο Δημήτρης την προσέγγισε και αυτός με το κανό και μαζί τη βγάλαμε αργά-αργά προς την ακτή».