ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τους… όπλισε η καραντίνα! Συλλήψεις για άσκοπους πυροβολισμούς λόγω… εγκλεισμού!

Η καραντίνα έσπασε τα νεύρα όλων μας αλλά κάποιοι πήγαν την… απομόνωση ένα βήμα παραπέρα και άρχισαν να πυροβολούν!

Σε περιοχή του Πύργου ένας 42χρονος, βγήκε στην αυλή της κατοικίας του και άρχισε να πυροβολεί χωρίς λόγο γιατί του είχαν σπάσει τα νεύρα!

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας ειδοποιήθηκαν από τους γείτονες του δράστη για τους άσκοπους πυροβολισμούς και έσπευσαν στο σπίτι του, όπου του πέρασαν χειροπέδες και κατέσχεσαν το κυνηγετικό όπλο το οποίο κατείχε παράνομα και τέσσερα φυσίγγια, ενώ στην αυλή βρέθηκε και ένας κάλυκας φυσιγγίου.

Στη συνέχεια του έκαναν σωματική έρευνα και βρήκαν στην κατοχή του 21 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 1,4 γραμμάριο ηρωίνης, δέκα ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν είχε ιατρική συνταγή και 5,8 γραμμάρια σπόρους κάνναβης!

Όλα κατασχέθηκαν και ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας με κατηγορίες για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων.

Σε άσκοπους πυροβολισμούς με κυνηγετικό όπλο επιδόθηκε το μεσημέρι της εθνικής επετείου και ένας 64χρονος στην πόλη της Ρόδου, αλλά συνελήφθη άμεσα από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας που ειδοποιήθηκαν από τους περίοικους.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοχρησία και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου, ενώ το κυνηγετικό όπλο του κατασχέθηκε.