3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγικές στιγμές! Συγκλονίζει η περιγραφή της μητέρας του 2,5 ετών αγοριού: «Δεν πρόλαβα – Δεν έρχεται το παιδάκι μου πίσω»!

Βαρύ πένθος για την οικογένεια στο Ίλιον, που έχασε ξαφνικά και με τραγικό τρόπο το μόλις 2,5 ετών αγγελούδι της, καθώς οι περιγραφές και οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως συγκλονίζουν.

Η μητέρα του άτυχου παιδιού, μιλώντας στον ΑΝΤ1 έκανε λόγο για «ατύχημα».

«Τον πλάκωσε το στρώμα και δεν τον πρόλαβα μέσα στη νύχτα», είπε χαρακτηριστικά.

«Κάναμε δουλειές χθες (σ.σ. την Κυριακή) το πρωί και ο μικρός… είναι ένα κρεβάτι που έχει αποθηκευτικό χώρο. Είχαμε βγάλει λοιπόν τα ρούχα τα χειμωνιάτικα, βάλαμε μέσα τα καλοκαιρινά μας και ο μικρούλης πήγαινε και μου κρυβόταν και μου έκανε «κου-κου-τα μαμά» και παίζαμε.
Και το βράδυ άφησα λίγο ανοιχτά εκεί το κρεβατάκι να πάρει αέρα και ήταν λίγος ο χώρος, ίσα δηλαδή που χώρεσε και πέρασε αυτός μέσα. Πήγαμε και κοιμηθήκαμε, ξαπλώσαμε κατά τις 19:30 γιατί είναι μωρό, κοιμάται νωρίς, και με πήρε κι εμένα ο ύπνος μαζί του γιατί ξυπάνω από τις 4 το πρωί λόγω του μωρού για να το ταΐσω.
Έχουμε δύο παιδάκια, αυτός ήταν 2,5 και το μωρό είναι 15 μηνών και όπως καταλαβαίνεις το μικρούλι ξυπνάει ακόμα τη νύχτα. Κάθε μέρα λοιπόν ξυπνάω 4 η ώρα τη νύχτα, μετά ξύπναγε ο μεγάλος και συνεχίζαμε. Οπότε γύρω στις 19:30 ήμασταν έτοιμοι για ύπνο. Ξάπλωσα κι εγώ δίπλα του, ξαπλώσαμε και κοιμηθήκαμε με το μωράκι μου.
Το πήρα αγκαλίτσα, κοιμηθήκαμε και κάποια στιγμή ξύπνησε και πήγε μέσα και πήγε εκεί πέρα από κάτω για να παίξει και τράβηξε και τον ιμάντα και τον πλάκωσε το στρώμα και τον πλάκωσε αυτό το πράγμα και δεν τον πρόλαβα μέσα στη νύχτα, δεν τον πρόλαβα, 5 η ώρα τον είδα. Στις 5 το είδα το παιδί. Ατύχημα ήταν το παιδί μου… δεν έρχεται το παιδάκι μου πίσω».

Οι γονείς του παιδιού αφέθηκαν ελεύθεροι ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία η οποία θα αποσταλεί στον εισαγγελέα.
Παράλληλα αναμένεται η έκθεση του ιατροδικαστή, που ίσως ρίξει περισσότερο φως στην υπόθεση.