ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγική κατάληξη! Δεν τα κατάφερε ο 70χρονος -Ξυλοκοπήθηκε από μποξέρ μετά από λογομαχία που είχαν για τα σκυλιά τους!

Δεν τα κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και κατέληξε, μετά από 40 μέρες νοσηλείας στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, σε κωματώδη κατάσταση, ο ηλικιωμένος που είχε δεχθεί γροθιά στο κεφάλι από 40χρονο μποξέρ, μετά από λογομαχία που είχαν για τα σκυλιά τους.

«Τον χτύπησε πισώπλατα στο κεφάλι με αποτέλεσμα ο ηλικιωμένος να πέσει αναίσθητος στο έδαφος», ανέφερε ένας εκ των δυο αυτόπτων μαρτύρων στην κατάθεση του.

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, οι δύο άντρες λογομάχησαν για τους σκύλους τους, στις 18 Σεπτεμβρίου, στην Πολίχνη. Ο 40χρονος φέρεται να έχασε τον έλεγχο, επειδή το κατοικίδιο του ηλικιωμένου δεν είχε λουρί. O 40χρονος αφότου χρησιμοποίησε προσβλητικούς χαρακτηρισμούς σε βάρος του ηλικιωμένου, τον χτύπησε με δύναμη στο κεφάλι με αποτέλεσμα o τελευταίος να χάσει επαφή με το περιβάλλον και να σωριαστεί στο έδαφος.

Ο δράστης της υπόθεσης ξυλοδαρμού  είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Στην κατάθεσή του είχε πει: «Δεν είχα κανέναν σκοπό να τον βλάψω ή να τον ρίξω κάτω, κανένα σκοπό να τον τραυματίσω τον άνθρωπο. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι μήπως ο άνθρωπος λιποθύμησε από την ένταση και επειδή φώναζε δυνατά και είχε ανεβάσει παλμούς και για τον λόγο αυτό έχασε τις αισθήσεις του. Από το Σάββατο που κρατούμαι, κάθε μέρα ζητάω από το Θεό να τον έχει καλά, να βγει από το νοσοκομείο υγιής και γερός και να μπορέσω να τον δω και να του ζητήσω μία συγγνώμη και να μάθω τί έγινε, για ποιον λόγο έπεσε. Το μόνο που σκέφτομαι είναι η υγεία του ανθρώπου και τα αγοράκια μου που είναι ο μικρός εννέα μηνών και ο μεγάλος μόλις τρεισήμισι ετών και η γυναίκα μου».

Σύμφωνα με το πόρισμα,  ο ηλικιωμένος έφερε κάταγμα, εκτεταμένη αιμορραγία διάχυτα στο αριστερό ημισφαίριο του εγκεφάλου, καθώς και οξύ αιμάτωμα με εγκεφαλικές θλάσεις και διαταραχή του κρανίου.