ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγικό δυστύχημα για διανομέα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Διανομέας έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή του στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην οδό Τσιμισκή, λίγο πριν τις 4 το απόγευμα, στο ύψος της Αγίας Σοφίας.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο οδηγός της μοτοσικλέτας συγκρούστηκε αρχικά με ΙΧ και στη συνέχεια βρέθηκε κάτω από λεωφορείο της Πολεμικής Αεροπορίας.

Σύμφωνα με το thestival.gr ο οδηγός του δικύκλου επιχείρησε να προσπεράσει από αριστερά το λεωφορείο. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το δίκυκλο χτύπησε με ένα αυτοκίνητο που βρισκόταν στη μεσαία λωρίδα.

Έπειτα χτύπησε στο λεωφορείο, με συνέπεια ο δικυκλιστής να χάσει την ισορροπία του και να βρεθεί κυριολεκτικά κάτω από τις ρόδες του λεωφορείου. Ο θάνατος του δικυκλιστή ήταν ακαριαίος.

«Ακούσαμε ένα μπαμ και βγήκαμε. Είδαμε τον οδηγό κάτω αναίσθητο και τα αίματα. Μας είπαν ότι ο οδηγός της μοτοσυκλέτας πήγε να κάνει προσπέραση. Βρήκε με το σώμα του σε ένα άλλο αυτοκίνητο και έτσι όπως περνούσε το λεωφορείο πρέπει να τον χτύπησε με τις ρόδες και τον πάτησε. Υπήρχαν φωνές και κλάματα στο σημείο», ανέφερε υπάλληλος παρακείμενου καταστήματος.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο οδηγός του ΙΧ εγκατέλειψε τον τόπο του δυστυχήματος. Στο πλαίσιο αυτό, η Αστυνομία αναζητά τον οδηγό του οχήματος ως μάρτυρα.