Το ζευγάρι είχε πάει για διακοπές μαζί με ένα γκρουπ στον Παναμά, όταν η γυναίκα εμφάνισε έντονο βήχα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Τότε, φώναξαν γιατρό στο ξενοδοχείο, ο οποίος της πρότεινε να πάρει ένα σιρόπι.
Στη συνέχεια, η γυναίκα επέλεξε να μην ακολουθήσει το υπόλοιπο γκρουπ σε μία εκδρομή που θα πήγαιναν αλλά να ξεκουραστεί στο ξενοδοχείο.
Όταν ο άντρας της επέστρεψε από την εκδρομή βρήκε τη σύζυγο του να έχει φουσκάλες σε όλο της το σώμα. Τότε την πήγε κατευθείαν σ΄ένα ιδιωτικό νοσοκομείο του Παναμά, όπου διασωληνώθηκε.
Της συνταγογραφήθηκε αγωγή για γρίπη Α ωστόσο, λίγο αργότερα πέθανε.
Ο σύζυγός της παρουσίασε επίσης σοβαρά συμπτώματα κατά το ταξίδι της επιστροφής. Με υψηλό πυρετό και έντονη επιδείνωση της κατάστασής του, νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε νοσοκομείο στο Παρίσι.
Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA


