ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία στην άσφαλτο στα Χανιά! Νεκρές μάνα και κόρη – Σε κρίσιμη κατάσταση ο πατέρας

Τραγωδία στα Χανιά όπου μία οικογένεια ξεκληρίστηκε σε τροχαίο δυστύχημα, από το οποίο έχασαν τη ζωή τους μία 60χρονη γυναίκα και η 29χρονη κόρη της, ενώ μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 65χρονος σύζυγος και πατέρας.

Οδηγός του ενός αυτοκινήτου ήταν η 29χρονη κοπέλα, η οποία πέθανε κατά τη διάρκεια του χειρουργείου, ενώ η μητέρα της βρήκε ακαριαίο θάνατο μετά την σφοδρή σύγκρουση. Ο 65χρονος πατέρας της οικογένειας νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος με θλαστικό τραύμα στο κεφάλι, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων.

Σύμφωνα με το ekriti.gr το τροχαίο δυστύχημα συνέβη στον ΒΟΑΚ, στο 11ο χλμ της εθνικής Χανίων-Ρεθύμνου, στις 16:20 όταν ένα ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 57χρονος με κατεύθυνση προς Ρέθυμνο και συνεπιβάτισσα την 8χρονη εγγονή του μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε μετωπικά με το αυτοκίνητο της άτυχης οικογένειας, οδηγός στο οποίο ήταν η 29χρονη κοπέλα, η οποία δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Στο σημείο έφτασαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου της οικογένειας ανασύρθηκε νεκρή η μητέρα, η οποία καθόταν στο πίσω κάθισμα. Η κόρη της που οδηγούσε και ο πατέρας της 29χρονης που ήταν στη θέση του συνοδηγού, τραυματίστηκαν σοβαρά, με την κοπέλα να υποκύπτει στη συνέχει στα τραύματά της. Στο άλλο όχημα, ο 57χρονος και η 8χρονη, δεν τραυματίστηκαν.