ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία στην Ηλεία! Τον καταπλάκωσε το αγροτικό του αυτοκίνητο

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 75χρονος στην Ηλεία, ο οποίος είχε ξεκινήσει με το αγροτικό του αυτοκίνητο για να κόψει ξύλα, αλλά, όπως φαίνεται, δεν είχε δέσει καλά το χειρόφρενο, με αποτέλεσμα κάποια στιγμή το όχημα να τσουλήσει και να τον καταπλακώσει.

Συγκεκριμένα, ο άτυχος άντρας ξεκίνησε από το σπίτι του στην Ηλεία, για την αγροτική του έκταση στον Προφήτη Ελισαίο της τοπικής κοινότητας Χαβαρίου του δήμου Ήλιδας.

Όταν άρχισαν να περνούν οι ώρες, χωρίς οι δικοί του άνθρωποι να μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί του, ο γιος του αποφάσισε να πάει στο σημείο και βρήκε τον πατέρα του καταπλακωμένο από το όχημα , ενώ είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή.

Ο θάνατός του ίσως να μην προήλθε ακαριαία, αλλά από ασφυξία μιας και ο άτυχος άνδρας βρισκόταν για ώρες καταπλακωμένος από ένα βαρύ όχημα. Ένα άλλο σενάριο κάνει λόγο ακόμα και για ανακοπή, αφού ο 75χρονος αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα καρδιάς.

Όπως αναφέρει το patrisnews.com, ο 75χρονος ήταν συνταξιούχος αγρότης που διατηρούσε αγροτικές εκτάσεις τις οποίες φρόντιζε κάθε χρόνο. Ήταν παντρεμένος και είχε αποκτήσει ένα γιο, που έμελλε να είναι εκείνος, που τον βρήκε πρώτος νεκρό.