ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία στην Κεφαλονιά – Νεκρή η οδηγός αυτοκινήτου που έπεσε στο λιμάνι του Πόρου

Τραγικό θάνατο βρήκε μία γυναίκα στην Κεφαλλονιά, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της, που εντοπίστηκε, μετά από πολύωρη έρευνα και με την βοήθεια σκαφών, σε βάθος περίπου 9 μέτρων, ενώ το ισχυρά ρεύματα το είχαν παρασύρει περίπου 40 μέτρα από την ακτή

Η άτυχη γυναίκα, για άγνωστες μέχρι στιγμής αιτίες, έπεσε χθες το βράδυ, με το αυτοκίνητό της,  στο παγωμένα νερά, του λιμανιού στον Πόρο Κεφαλονιάς.

Σήμερα το πρωί, μόλις το επέτρεψαν οι συνθήκες, δύο δύτες βούτηξαν στο λιμάνι αναζητώντας το ΙΧ. Μετά από πολύωρη έρευνα και με την βοήθεια σκαφών εντόπισαν το αμάξι σε βάθος 9 μέτρων περίπου ενώ το ισχυρά ρεύματα το είχαν παρασύρει περίπου 40 μέτρα από την ακτή.

Η θάλασσα ήταν τόσο «ανακατεμένη» στο σημείο που βρέθηκε το ΙΧ που οι δύτες δεν μπορούσαν να δουν τον ακριβή αριθμό των επιβατών του αυτοκινήτου ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τυχόν εντοπισμό δεύτερου ατόμου.

Όσο αφορά στην ταυτότητα της οδηγού πρόκειται για μια αλλοδαπή γυναίκα μέσης ηλικίας. Η σωρός βρίσκεται στο Γενικό Νοσοκομείο Αργοστολίου και στην συνέχεια θα μεταφερθεί στην Πάτρα για νεκροψία – νεκροτομή.