slider, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρεις συλλήψεις για την τραγωδία με το ελικόπτερο στα Σπάτα! Γόνος πάμπλουτης οικογένειας ο 21χρονος που διαμελίστηκε!

Τρεις άνθρωποι συνελήφθησαν για το τραγικό δυστύχημα στα Σπάτα, όπου ένας νέος έχασε τη ζωή του όταν κατέβηκε από το ελικόπτερο που επέβαινε και διαμελίστηκε από έλικα.

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του πιλότου του ελικοπτέρου, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για ανθρωποκτονία εξ αμέλειας, ενώ συνελήφθησαν και δύο τεχνικοί εδάφους της εταιρείας του ελικοπτέρου που είχε μισθώσει η οικογένεια του  θύματος.

Ο 21χρονος μαζί με άλλους τρεις φίλους του από τη Βρετανία είχαν μισθώσει ελικόπτερο, για να μετακινούνται κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών τους διακοπών στο Αιγαίο. Το ελικόπτερο ερχόταν από τη Μύκονο και προσγειώθηκε σε ιδιωτικό ελικοδρόμιο στα Σπάτα.

Όταν το ελικόπτερο προσγειώθηκε, ο νεαρός, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, πλησίασε τον έλικα του ελικοπτέρου, με αποτέλεσμα να διαμελισθεί.

Όπως αναφέρει η βρετανική  εφημερίδα Sun, ο 21χρονος είναι γόνος πλούσιας οικογένειας της Βρετανίας και μέλος του βρετανικού jet set. Προκύπτει από το γεγονός πως έδωσαν σχεδόν 17.000 ευρώ για να νοικιάσουν τα δύο ελικόπτερα που τους μετέφεραν από τη Μύκονο στην Αθήνα ώστε να επιβιβαστούν στο ιδιωτικό τους τζετ, στο οποίο θα τους μετέφεραν λιμουζίνες.