3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρία χρόνια αγωνίας για τη Βάσω! Τα μυστηριώδη βιντεάκια και η δραματική έκκληση

Η Βάσω Κουκουνασούλη – Σιλεβίστα, η 59χρονη μητέρα που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς την Κυριακή της Αποκριάς 10 Μαρτίου 2019 στη Λάρισα, δεν έχει δώσει κανένα σημάδι ζωής.

Η φίλη και κουμπάρα της αγνοούμενης, που όπως η ίδια λέει την είχε σαν αδελφή της, έκανε έκκληση μέσω του «Τούνελ» σε όποιον γνωρίζει κάτι, να μιλήσει έστω και τώρα.

Αναφέρθηκε και σε συγκεκριμένο άτομο, που τους έχει αναστατώσει με κάποιο βίντεο που δημοσιεύει στο διαδίκτυο.

«Παίρνω στο τηλέφωνο της Βάσως παρόλο που έχει κλείσει τελείως. Είναι πολύ δύσκολο για εμάς, για εμένα τουλάχιστον, το γεγονός ότι δεν έχουμε βρει τίποτα και η αστυνομία δεν μπορεί να μας πει κάτι παραπάνω. Συμπληρώθηκαν τρία χρόνια και δεν μπορώ να καταλάβω τι άλλο μπορούμε να κάνουμε πια. Έχουμε και αυτόν που παίρνει και ανεβάζει βιντεάκια. Αναφέρει στο τέλος του βίντεο να επικοινωνήσουν μαζί του συγκεκριμένα άτομα. Χρησιμοποιεί ονόματα φίλων και συγγενών της Βάσως και μεταξύ άλλων και το δικό μου, χρησιμοποιεί στοιχεία που είχατε εσείς στην εκπομπή τότε», είπε εμφανώς εκνευρισμένη.

«Η Βάσω ήταν μες στο σπίτι μου όλη μέρα και θα σας πω και κάτι που ίσως φανεί υπερβολικό, εμένα μου λείπει περισσότερο από τα παιδιά της γιατί ήμασταν κάθε μέρα μαζί. Λέω τι δεν καταλάβαμε από αυτό που συνέβαινε στη Βάσω; Λέω “Θεέ μου ας βρεθεί κάτι και ας είναι και κακό, αλλά ας βρεθεί κάτι, δεν της αξίζει αυτό το πράγμα”. Μου λείπει όσο τίποτα», πρόσθεσε ενώ έκανε έκκληση σε όποιον πιθανόν γνωρίζει κάτι, έστω και αν θεωρεί πως είναι κάτι ασήμαντο, να επικοινωνήσει με την εκπομπή.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA