ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρόμος για ηλικιωμένη: Την απείλησαν με το δικό της μαχαίρι!

Δεν άφησαν τίποτα στο σπίτι μίας 80χρονης οι δυο άγνωστοι κακοποιοί που εισέβαλαν σε αυτό σπίτι της, στην περιοχή της Σπερχειάδας στην Φθιώτιδα, την ακινητοποίησαν με την απειλή… δανεικού μαχαιριού και την έδεσαν.
Οι δράστες έφτασαν στο σπίτι της 80χρονης στις 3 τα ξημερώματα της Μ. Τρίτης, παραβιάζοντας ένα κατάστημα το οποίο επικοινωνεί με αυτό.

Φαίνεται πως γνώριζαν καλά τα κατατόπια, αλλά και ότι μεταξύ άλλων φύλαγε ένα ιδιαίτερα μεγάλο ποσό επειδή δεν εμπιστευόταν τις τράπεζες. Μάλιστα… «δανείστηκαν» ένα μαχαίρι από την κουζίνα της για να την ακινητοποιήσουν!
Οι ληστές έδεσαν την άτυχη γυναίκα με το καλώδιο του σταθερού τηλεφώνου και στη συνέχεια έψαξαν κάθε γωνιά, ώσπου ανακάλυψαν τα χρυσαφικά της και «ζεστά» μετρητά ύψους 15.000 ευρώ, τα οποία άρπαξαν και έγιναν λαγοί!

Η 80χρονη κατάφερε να λυθεί μετά από λίγο και να ειδοποίησε συγγενείς της, οι οποίοι κάλεσαν την Αστυνομία. Στο σπίτι έφτασε συνεργείο της Σήμανσης, ενώ άνδρες της Ασφαλείας Λαμίας ανέλαβαν την προανάκριση για τον εντοπισμό των δραστών.