Συνελήφθησαν το Σάββατο σε περιοχές του Έβρου, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ορεστιάδας και Αλεξανδρούπολης, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, τέσσερις διακινητές, τρεις αλλοδαποί και ένας ημεδαπός, που προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, μη νόμιμους μετανάστες.
Στην πρώτη περίπτωση, σε επαρχιακή οδό του Έβρου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεταξάδων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας συνέλαβαν έναν αλλοδαπό, διότι στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε μετέφερε παράνομα στο εσωτερικό της χώρας δεκατρείς μη νόμιμους μετανάστες.
Στη δεύτερη περίπτωση, σε οικισμό του Έβρου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας συνέλαβαν έναν ημεδαπό διακινητή, που εντοπίσθηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας πέντε μη νόμιμους μετανάστες. Ο συλληφθείς ήταν στερούμενος και άδειας ικανότητας οδήγησης.
Στην τρίτη περίπτωση, στην Εθνική οδό Ορμενίου -Αρδανίου, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν δύο αλλοδαπούς, διότι όπως προέκυψε ο ένας αλλοδαπός οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο λειτουργούσε ως προπομπός, για την αποφυγή αστυνομικών ελέγχων, σε έτερο Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε έτερος αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα πέντε μη νόμιμους μετανάστες.