ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Τσίμπησαν» σπείρα που είχε «ρημάξει» αυτοκίνητα και καταστήματα στην Τρίπολη!

Στην εξάρθρωση σπείρας με πλούσιο… βιογραφικό διαρρήξεων σε καταστήματα και οχήματα στην Τρίπολη και κοινότητες του ομώνυμου Δήμου, έφτασαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας οι οποίοι συνέλαβαν μια 29χρονη και δύο ανήλικους και αναζητούν άλλα πέντε μέλη της.

Στη σπείρα, είχαν «στρατολογηθεί» τουλάχιστον άλλοι πέντε άνδρες ηλικίας 18 ως 53 χρόνων και ένας ακόμη ανήλικος, αλλά περιλαμβάνονται και άλλοι συνεργοί τους, άγνωστοι προς το παρόν.

Η γυναίκα και οι δυο ανήλικοι συνελήφθησαν όταν διέρρηξαν ένα όχημα στην Τρίπολη και άρπαξαν μία τσάντα που είχε μέσα παπούτσια και προσωπικά αντικείμενα.

Από την έρευνα που ακολούθησε από την Ασφάλεια, όμως, προέκυψε ότι στο διάστημα της δράσης της η σπείρα είχε κλέψει εννέα οχήματα από τα οποία βρέθηκαν επτά και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Επιπλέον, τα μέλη της διέπραξαν δύο διαρρήξεις και έξι απόπειρες διαρρήξεων σε οχήματα και άλλες τέσσερις διαρρήξεις και μία απόπειρα σε καταστήματα από τα οποία έκλεψαν χρήματα και μια ηλεκτρονική συσκευή που βρέθηκε και αποδόθηκε στον κάτοχο της.