ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Τσίμπησαν» τους ληστές που είχαν στήσει καρτέρι στην ταχυδρόμο

Έξι μήνες μετά τη ληστεία ταχυδρόμου που είχε γίνει μέρα-μεσημέρι της Μεγάλης Δευτέρας 23 Απριλίου έξω από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας, συνελήφθησαν δύο από τους τέσσερις Έλληνες δράστες.

Πρόκειται για έναν 35χρονο και έναν 28χρονο. Μάλιστα, στο σπίτι του 35χρονου βρέθηκαν ένα πιστόλι που εστάλη για βαλλιστική εξέταση, ενώ κατασχέθηκαν και 42 φυσίγγια. Στην δικογραφία περιλαμβάνονται ακόμη δύο συνεργοί τους ηλικίας 40 και 28 χρόνων που αναζητούνται.

Οι τέσσερις κακοποιοί είχαν κλέψει από περιοχή της Θεσσαλονίκης ένα αυτοκίνητο και έστησαν με αυτό ενέδρα φορώντας κουκούλες στην 44χρονη διανομέα, καθώς γνώριζαν το δρομολόγιο που θα ακολουθούσε για να μοιράσει συντάξεις σε κατοίκους των χωριών Κεφαλοχώρι και Λουτρά.

Της έκλεισαν το δρόμο, την ακινητοποίησαν και άρπαξαν την τσάντα της που είχε μέσα 15.000 ευρώ, καθώς και ένα χρυσό σταυρό, προσωπικά έγγραφα και δύο κινητά.

Αμέσως μετά, εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση με το αυτοκίνητό τους το οποίο πυρπόλησαν σε μια κοντινή περιοχή και καταστράφηκε ολοσχερώς.