ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τσοχατζόπουλος: Φοβήθηκα για τη ζωή της Βίκυς. Είναι άρρωστη. «Αμάρτησε» γιατί με παντρεύτηκε.

Φοβήθηκε για τη ζωή της Βίκυς Σταμάτη και έζησε στιγμές αγωνίας μέχρι να βρεθεί, λέει ο Ακης Τσοχατζόπουλος μετά από την απόδραση της συζύγου του, απορρίπτοντας κατηγορηματικά ότι επρόκειτο για κάτι σχεδιασμένο.

Όπως αναφέρει ο πρώην υπουργός στο «Εθνος»,  «Τέλος καλό, όλα καλά».Κληθείς να απαντήσει  σε ερώτηση για το αν ανησύχησε, μιλώντας από τη φυλακή, απάντησε: «Μα τι είναι αυτά που λες; Είναι δυνατόν να μην είχα ανησυχήσει; Ακούς αυτές τις ανοησίες ότι ήταν ''σχεδιασμένη'' απόδραση; Από ποιους και με τι κίνητρα; Ούτε στιγμή δεν πέρασε από το μυαλό μου, ότι υπήρχε σχέδιο». Προσθέτει πως ήταν σίγουρος ότι θα βρισκόταν η σύζυγός του, αλλά συμπληρώνει: «Το θέμα ήταν, πώς θα την βρίσκαμε».

Ο πρώην υπουργός παραδέχθηκε στην εφημερίδα ότι φοβόταν για τη ζωή της Βίκυς Σταμάτη. «Η κοπέλα είναι άρρωστη. Εχει μεγάλο πρόβλημα, το λένε όλοι οι γιατροί του Δημοσίου, όλοι οι καθηγητάδες. Οι μόνοι που δεν το καταλαβαίνουν είναι εκείνοι, που επί πέντε φορές απορρίπτουν την αίτηση αποφυλάκισής της και αποφασίζουν με το "έτσι θέλω" για τη συνέχιση του δράματος, που επί τρία χρόνια περνάει η ίδια και το παιδί μας, μόνο και μόνο γιατί αμάρτησε να με παντρευτεί, να γίνει γυναίκα μου;».

Το γεγονός ότι η σύζυγός του παραμένει στη φυλακή, για κατηγορίες που βαρύνουν τον ίδιο, εξυπηρετεί πολιτικές σκοπιμότητες, σύμφωνα με τον κ. Τσοχατζόπουλο. «Η Βίκυ κι εγώ πληρώνουμε τις αμαρτίες όλου του πολιτικού συστήματος. Όμως, αργά ή γρήγορα θα λάμψει η αλήθεια και είναι για το μόνο, που είμαι σίγουρος».

 

Διαβάστε σχετικά: