slider, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Τσουνάμι» αποκαλύψεων μετά τον ομαδικό βιασμό της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη! Πάρτι επωνύμων και μαστροπεία!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις μετά την καταγγελία 24χρονης για ομαδικό βιασμό της σε πρωτοχρονιάτικο πάρτι στη Θεσσαλονίκη. Ένα πάρτι που άρχισε σε γνωστό καφέ μπαρ της πόλης και συνεχίστηκε σε μεγάλο ξενοδοχείο.

Η κοπέλα μιλώντας στην εκπομπή του MEGA, «Χαμογέλα και πάλι», δηλώνει αποφασισμένη να μην κάνει πίσω.

«Αυτό που μου συνέβη δε θέλω να συμβεί ποτέ σε καμία κοπέλα του κόσμου. Πήρα την απόφαση να προχωρήσω νομικά και δε θα κάνω πίσω. Οι ένοχοι πρέπει να τιμωρηθούν. Κάποιοι ήταν φίλοι, τους εμπιστευόμουν ενώ αυτοί λειτουργούσαν για λογαριασμό τους και δεν πίστευαν σε καμία φιλία. Εξαιτίας τους παρασύρθηκα και έπαθα ό, τι έπαθα» υποστήριξε η 24χρονη.

Ο ακτιβιστής που ανέδειξε το περιστατικό στο Instagram κάνει λόγο για μία ομάδα ανθρώπων που έχουν κάνει ανάλογες πράξεις και στο παρελθόν, ενώ η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης ερευνά την πιθανή ύπαρξη κυκλώματος μαστροπείας στην υπόθεση.

Επιχειρηματίας το όνομα του οποίου ενεπλάκη στην υπόθεση μέσω Instagram διέψευσε κάθε σχέση με το θέμα και προχώρησε στην κατάθεση μήνυσης σε βάρος του ακτιβιστή που ενέπλεξε το όνομα του.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA

Ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης Χρήστος Συμεωνίδης μίλησε στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδας» για την υπόθεση.